Utkast: Förlåt mamma ...

Förlåt mamma o pappa för att jag inte ringde idag, jag hade ingen matlåda så jag gick till affären på rasten men hann inte äta den så jag fick spara den till sista rasten + att jag inte fick äta vid datorn idag för de jäkla "högsta" cheferna var på besök. Då måste vi sköta oss, haha. Men jag ringer i morrn :)

Idag har jag bara tagit de lugnt, tagit en låång dusch, handlat, gjort manikyr+pedikyr och läst Bridget Jones dagbok. En helt underbart skön dag. Nu ska jag strax ställa mig och göra lite tacos tills pab kommer hem. Känner att jag måste göra maten åt honom eftersom han alltid annars gör den. Nice.

Idag regnade det faktiskt, rätt ovanligt. Men skönt är det iaf. Hoppas att ni har det bra där hemma! Saknar er så jäkla mycket och ä

Bio

Hinner bara säga att flytten gick galant. Vi trivs bra ihop blablabla. Nu ska vi på bio, så jag måste springa till metron, ha de bra!!

You are what you love

Ikväll flyttar jag. Jag har städat lägenheten och packat ihop mina grejer. När jag gick ut med soppåsarna tidigare så fick jag knappt plats i hissen. Där var det inte lite skräp ska jag säga er.

Nu ska jag vila lite, jag är så trött.

Hej då min kära lägenhet. Hej på dig min nya.

Lyssna på den här låten, jag hoppas att ni gillar den. Tomas, du kanske gillar den. Har du något musiktips till mig? I hope so ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1H5yOfRG-RE Den låter bättre på spotify, "You are what you love - Jenny Lewis"

Wonderwall

Nu ska ni få höra på två nyheter.

För det första, jag har sagt upp mig från mitt jobb på The studio. Varför? Jag tyckte helt enkelt att det inte gav mig någon utmaning längre eftersom man inte utvecklas när man jobbar som telefonförsäljare, jag ska istället leta efter ett annat jobb här i Barcelona. Hittar jag inget så får jag åka hem i början av oktober. Tråkigt men sant. Bara att ge sig ut och leta.

Den andra nyheten är att jag ska bo hos Pablo. Japp, jag ska bli sambo, haha, näe. Det är bara tillsvidare. Han har ju ett rum ledigt och jag vill inte skriva upp mig på 3månader utifall jag inte skulle få ett jobb. Så den snälle pojken erbjöd sig att jag skulle få bo där. Han vill inte att jag ska åka hem så han tänker leta jobb som en tok åt mig. Söt. Men det klarar jag nog bäst själv, haha.

Jag skrev på uppsägningspappren idag så jag slutar den 10:e september. Skönt. Jag känner inte längre någon motivation i det jobbet. Jag vill prata på spanska! Jag är ju trots allt i spanien ;)

Så i morrn flyttar jag in i pabs hus. Ska bli intressant. Vi bestämde faktisk igår att jag skulle flytta dit. Så det var ju lite drastiskt sådär, men det gillar vi. Man ska vara spontan. Sannas kompis ska nog komma över med hans bil och skjutsa mig dit. Ni förstår inte hur mycket kläder, skor och övrig packning som jag har! Det är otroligt. Damn.

Nu färgar jag lite kläder som har tappat gnistan på senare dar. Jag har redan kört två tvättar (alltså med vanliga kläder) Jag vill ju ha allting fräscht och nice när jag har flyttat ;D Näe, men kläderna var så skrynkliga så jag tänkte att det var lika bra att tvätta dom eftersom jag ändå inte har använt de på flera månader.

Sådär, nu har ni fått er jäkla uppdatering. Jag vet att jag suger på att uppdatera. Men jag har inte ork och tid att skriva. Jag ber om ursäkt för det.

Ha det så bra!

The hangover

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och är sjukt stressad, jag ska träffa Pab och vi ska gå och kolla på lägenheter. Jag måste vara ute här ifrån på lördag och jag har fortfarande (!) ingen lägenhet. Paniik. Men eftersom jag har dåligt samvete så måste jag skriva in ett snabbt inlägg här för er.

I helgen var jag med Sanna, det var en festival här i Gracia så vi gick dit med några kompisar. Det var mysig stämning men en person som var hel konstig förstörde ganska så mycket. Men det spelar ingen roll.

I lördags så var jag med pab, vi gick och såg The hangover (Baksmällan), den var hysteriskt rolig! Kolla på den!

Nu ska jag gå och spotta ut tandkrämen. Hoppas att ni har det bra där hemma! I'll keep in touch över det där med lägenheten ;) Pussar o kramar!

Aldrig ska jag sluta älska dig

Idag fyller min kära mor år. Jag hoppas att du hade en underbar dag mamma! Du vet att jag älskar dig (och pappa) av hela mitt hjärta. Jag saknar er så mycket att mitt hjärta brister när jag tänker på er, löjligt men sant. Ta hand om varandra.

Jag ringer (som alltid) i morrn. Ha en skön natt ihop, haha! Fy va äckligt. pussar o kramar!

Under the bridge

Helgen i Alcoy (Alicante) var helt underbar. Pablos familj är helt fantastiska, jätte snälla och hjälpsamma. Det uppskattar vi :) Jag och Pablo tog bilen och åkte till Calpe (jag har alltid viljat åka dit, det är verkligen jätte vackert där), sen hann vi med lite andra ställen som Benidorm etc. också. Spanien är faktiskt otroligt fint. Men vi höll på att dö av värmeslag eftersom bilen inte hade luftkonditionering, men vi klarade oss genom att ha alla fönster öppna.

Jag lägger upp bilder senare när jag har tid och ork. I morrn ska jag ut med tjejerna från jobbet, tydligen ska det vara nån festival i närheten då.

Jag har blivit erbjuden att följa med på Coldplay i september, faktiskt på pabs födelsedag. Men jag vet inte, det kostar rätt så mycket, 600 kr. Men det kanske är värt det? Jag är rätt så sugen på att åka. Det blir till att äta nudlar varje dag tills dess, haha.

Jag saknar er där hemma, hoppas att ni har det bra!! Pussar :D Nu ska jag släpa mig till sängen. Men först ska jag kolla så att pabs fiskar fortfarande lever. Annars är jag död. Håll tummarna!

Rap das armas

Självklart heter det Polen och inte Poland. Jag önskar att jag kunde säga att det var ett internt skämt mellan mig och en annan person men så är tyvärr inte fallet. Jag mixade faktiskt svenska, spanska och engelska och skapade mig ett eget land. Utan att själv vara medveten om det. Smart.

I morrn efter jobbet tar jag och Pab tåget till alicante, Alcoy. Det kommer nog att bli roligt. Lite konstigt att röra sig i de trakterna igen, vi kommer ju att åka förbi valencia. Vi ska hälsa på Pabs familj, alltså hans mamma och hans bror o fru. Sen på söndagen åker jag hem till Barcelona igen medan Pab stannar kvar, han har ju fortfarande semester.

Idag åkte Sanna hem till Sverige över helgen. Jag saknar den lilla rackaren :) Ha de så kul gumman!

Ikväll kommer Pab över med hans fiskar, jag ska ta hand om dom när han är i alicante. Jag måste ta ur dom ur skålen när jag ska rengöra den :S Jag kommer definitivt att döda dom. Min vanliga otur. Som tur är finns det stånd lite här och var i La rambla så jag kan köpa nya, praktiskt taget identiska, fiskar till honom om de nu skulle dö. Han märker nog ingen skillnad. Förhoppningsvis. Sen efter att fiskarna har bytt bostad så ska vi möta upp hans rumskompis Palen som ska åka hem till New York i helgen. Jag har bara träffat honom 2 gånger så det känns lite lustigt att jag ska ta farväl av någon som jag inte känner, haha.

Idag är det inte en vanlig dag som alla andra dagar, för idag fyller min älskade Nathalie år. Jag hoppas att du får en underbar dag gumman! Det är så tråkigt att jag inte kan vara där :( Men nästa år kanske ;) haha.. Älskar dig!!! Pussar!

I used to be a fool

Jag har väl inte så mycket att säga. Allting flyter på som vanligt. Det hände en liten rolig incident på väg hem från jobbet. Det är en massa byggarbetare som borrar och grejar på vägen hem från mitt jobb. Idag kom jag och gick där som vanligt men precis när jag gick förbi så slog dom med en slagga mot järnet så jag hoppade upp 3 meter i luften av rädsla. Då började jag skratta och tittade på killarna som sa "oj, vi skrämde henne. Sluta så mot järnet" haha. Sen började dom att skratta också. Fy fan vad rädd jag blev.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag somnade när jag kom hem, sen tvättade jag lite och plockade ihop i lägenheten, sen duschade jag och pratade med Pablo. Han har kommit hem nu från Poland, han blev inte insläppt i Ryssland för han hade inte vissa papper så han fick sätta sig på flyget hem i natt. Stackarn. Men bättre för mig. Jag har faktiskt saknat honom. Han ska komma över lite senare, ska bli skönt att träffa honom igen.

Hoppas att ni har det bra där hemma. Jag tittade på bilder på er igår, jag saknar er verkligen. Men jag vill inte komma hem än, haha. Inte på lääänge. Jag trivs skit bra här, det såg ju du mamma;)

Love ya!

This is for lovers...

I lördags åkte min kära mor hem. Det kändes faktiskt ganska så jobbigt, nu är jag ensam i lägenheten igen. Jag har bott här ensam i typ 2 månader och jag stortrivs. Jag vill aldrig lämna den här lägenheten, men i slutet av den här månaden måste jag flytta ut. Paniiik.

Jag saknar min söta mamma. Det kändes skönt att veta att hon fanns vid min sida. Men vi är ju inte så långt ifrån varandra egentligen. Bara 8 timmar. Hm..

I lördags bjöd jag Sanna på middag eftersom hon fyllde år igår. Det var jätte mysigt. Vid midnatt så beställde vi in världens största tequila som var så mäktig att vi inte klarade av dom. Men gott var det, haha. Före middagen så kom det en kille på en cykel och försökte att stjäla Sannas väska varpå jag skrek "Hijo de puta!" Efter honom. Det betyder horunge för er som inte visste det.

Igår hände det inte så mycket, jag gjorde manikyr och pedikyr vilket var härligt. Så det var en lugn dag igår. Likaså idag. Tråkig dag på jobbet. Jag pratade med en jätte otrevlig kvinna, när hon sa att hon inte var intresserad av sådana "skit saker" så frågade jag "då vill du alltså att jag ska ta bort dig från listan..?" Varpå hon svarade att jag skulle ta bort hela verksamheten. Den jävla Fi****, hon visste ju inte ens vad jag erbjöd. Det finns massvis med knasiga människor i Sverige. Och i världen.

Nu har jag precis städat mitt rum, tvättat och hängt upp kläder och diskat. Skönt att ha det klart. Jag är enormt sugen på en Starbucks latte. Jag får unna mig en sådan i morrn igen.

Hoppas att du har kunnat installera dig hemma igen mamma.Jag vet att du saknar mig ;)

haha.

Papaya coconut

Okej pappa, jag kanske är rätt dålig på att uppdatera, sorry. Idag har iaf mamma och jag varit till Ikea. Fan va gott det var att äta kanelbullar och marabou! :D Dit kommer jag definitivt att åka fler gånger. Me likie Ikea. Svenska vibbar till tusen.

Sen kom vi hem runt 6-7 och åt, tittade på little britain och en komedi och nu så är vi båda så jäkla trötta att vi ska sova. I morrn ska vi till stranden och steka, mamma måste ju få lite färg innan hon drar hem på lördag. Jag vill inte att hon ska hem. Men hon har antagligen hemlängtan, hon är ju mer av en hemma människa. Men starkt av henne att komma hit ensam, flyga för första gången ensam etc. Cool mamma jag har. Inte alla som har en så bra mamma som mig ;)

Senare imorrn kväll kanske vi går ut och äter igen och sen drar vi nog på bio. Blir nog mysigt :)

Jag vill bara säga God natt till alla er där hemma, ha en underbar dag i morrn!

Halo

Idag har jag och mamma varit ute i affärer igen,jag köpte en ny fin brun axelremsväska (jag är beroende av sådana väskor, det kan både min mor och sanna konstatera) Bara här i spanien så har jag 5 sådana väskor och en kuvertväska (men den räknas ju inte)

Just nu står mamma i duschen, tidigare så lagade jag mat åt henne så min siesta uteblev tyvärr. Därför är tant anna trött nu. Men jag ska ta en kalldusch efter mami så då vaknar jag (förhoppningsvis) till.

Ikväll ska vi äta middag med Pab. Han åker ju till Polen (för bröllopet mellan hans två kompisar) så jag kommer inte att få träffa honom på skit länge. Men jag ska ju till Alicante (Alcoy) nästa vecka den 13:e (nattis födelsedag, grattiiiis!) och träffa hans kompisar, så då får jag ju träffa honom igen. Min älskade Sanna åker ju hem över helgen nästa vecka, den jäkeln, jag är ju beroende av henne! haha.

Kanske ska ta en kopp kaffe nu så jag vaknar till lite.

Hur går det hemma för dig pappsen? Matar du katterna? Mamma är orolig över att de inte har vatten, haha. Jag hoppas att du lagar bra mat åt dig själv också så att du inte svälter. Jag saknar dig.

Ha det så bra där hemma!

Is it true?

Nu snart ska jag, mamma, sanna och Pab till ett köpcentrum vid stranden, ska bli mysigt :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi har det iaf skit bra här, vädret är skönt och solen strålar.

Igår på kvällen satt mamma och jag ute på balkongen när det var mörkt och åt vattenmelon och kollade på en thriller. DEt var riktigt mysigt. Jag har saknat att göra såna "basic" grejer med min kära mor.

Nu sitter vi på balkongen igen och väntar på pojken och flickan. Jag hoppas att ni har det bra där hemma.

Pappa, du passade skit bra i glasögonen. Hoppas att du kommer hit nå tag så att jag får se dom i verkligheten också :D Pussar o kramar (Mamma hälsar till dig, pussar, kramar och smek)

Smeket la jag till från henne, haha.

Cheesecake

Idag försökte jag att få in så många bokningar så snabbt som det var möjligt eftersom jag inte ville att mamma skulle behöva vara ensam hemma så länge, jag kom hem i bra tid så det var tur ;)

Sen när  jag kom hem gick vi och handlade. Sen lagade vi mat (sallad med kyckling i nån stark sås) sen åt jag efterrätt, jordgubbscheesecake glass :D Mumma!

Mamma mår iaf bättre, så ikväll ska vi till ett köpcentrum :) Hoppas att ni har det bra där hemma!! Puss!

(pappa, passade glasögonen?)

Ändrade planer...

Det blir inget bergäventyr för oss idag. Tidigare när jag gick in till mamma så sa hon att hon mår dåligt, hon är jätte förkyld och har antagligen feber. Så det blir en innedag för oss. Vi får väl ta det lugnt och vila hela dagen.

Jag tror faktiskt att jag tänker lägga mig ett tag till också, för jag är skit trött. Jag får väl passa upp på mamma idag då så att hon mår bättre snart :)

Ha det bra där hemma!

Mama!

igår kväll så åt jag middag med tjejerna från jobbet på en mexikansk restaurang, sen gick vi vidare och drack lite på olika barer, det var en jätte mysig kväll :)

Men höjdpunkten var idag, klockan 19.00, för då kom min mamma!!! :D Vi stod där och kramades i en evighet och grät lite, haha. Det var så härligt! Sanna och Pablo följde också med, mina två bästa vänner i Barca :)

När vi kom till lägenheten så lagade jag mat åt oss och sen gick alla hem och mamma gick precis och lade sig. Jag som är van att vara uppe länge kan inte sova än. Det är ju trots allt lördag ;)

I morrn (söndag) ska vi till ett berg och kolla på nånting speciellt där uppe, vad det var minns jag inte. Pablo ska iaf guida oss, det lär vi behöva, haha. Så klockan 10.00 drar vi i morrn, jag vet inte riktigt när vi kommer hem men antagligen på kvällen (den här infon är till för pappa, haha)

Synd att du pappa inte är med, jag saknar dig. Ha det så bra och bränn inte upp huset! ;) pussar o kramar

RSS 2.0