All the plans

Idag fick jag sluta tidigare igen, härligt! När jag kom hem så gick jag och tog ut pengar till hyran och köpte mat. Jag har blivit helt galen i sallad med fetaost och avokado, Mmmm!

I lördags så tog jag det lugnt. Jag träffade Pablo och vi gick och drack några öl uppe i en bar vid bergen. Skit fint var det där uppe och jätte härlig stämning med "chill" musik. Me likie.

Sen igår så gick jag på bio med Pablo, vi såg änglar och demoner, Jag visste inte att Stellan Skarsgård var med i den så jag skrek rakt ut när jag såg honom så alla människorna i biosalongen tittade ut mig. Men hallå, det var liksom Stellan, svensken!! ;D haha... Jag skämtar lite, men lite sanning finns självklart i det. Vi åt glass och promenerade sen längs stranden och han pekade ut ställen som jag måste ta med mamma, natha och evis till när de kommer (om de kommer, fatta vinken tjejer)

Nu ska jag sova lite siesta, eftersom jag inte kom i säng förrän klockan 2 igår natt. Sånt är livet här i Barcelona ;)

Mamma och company, titta på biljetter till Barcelona så jag kan börja att leta efter hotell! Love ya.

Baby got back

Igår festade jag med Sanna och några av tjejerna från jobbet. Men det blev en tidig kväll för mig för min jävla förkylning har brutit ut. Så idag köpte jag nypressad apelsinjuice, frukt och ingefära för att bli frisk igen. Det funkade väl sisådär. Jag hade tänkt ta det lugnt  idag men tror ni inte att jag fick nå cp-ryck och storstäda hela lägenheten. Det skulle jag nog inte ha gjort. Jag har feber nu. Fuck.

Ikväll blir det inte nå festa för min del. Istället ska jag ta det lugnt och träffa Pablo. Vi skulle till nåt "häftigt ställe", vad det nu kan vara. Jag hade viljat gå på bio, men eftersom "I love you, man" bara går i morrn på förmiddan så sket det ju sig med bion ikväll. Jag vill verkligen se den filmen. Men jag kanske lyckas övertala Pablo om att gå och se nån annan film ikväll ist.

Nu ska jag och min svettiga (febriga) kropp gå och duscha. Men först ska jag äta upp min avokado.. Avokadon har blivit min nya bästa vän.

Det kommer hela tiden vindpustar med citrusdoft. Jag har alla fönster öppna så att det inte ska lukta så unket, nu är det la fräscht här inne. Det gillar vi.

what??

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5434742.ab  Ibland blir jag så glad över att jag bor i Barcelona...

Chockerande...

...Sanna berättade precis att Michael Jackson är död. Jag blir alltid så fascinerad av hur människor reagerar när kändisar dör. Jag vet inte varför.

Idag fick jag sluta kl.1 eller så, för jag fick in alla bokningar. Kändes riktigt skönt. På kvällen gick jag och Sanna och fixa ett spanskt nummer till henne, så nu kan vi ringa gratis till varann, perfekt! ;)

Jag kommer precis hem från en promenad med Pablo. Det var riktigt mysigt. Vi gick och såg vatten showen med musik, riktigt vackert, och sen kom vi fram till att vi nog ska på U2 konsert nästa vecka, om det är billigt. Hans kompis har två biljetter över. Håll tummarna att det är billigt!

Nu ska jag sova, jag ska ju upp och jobba i morrn. Sen på kvällen blir det utgång med världens bästa Sanna!!! :D HELL YEAH!

I want to break free

Igår var det San juan. Jag har aldrig sett en så stor fest i hela mitt liv. Det flockades människor runt stranden, hela metron var fulla med människor. Jag skaffade ett spanskt nummer igår (Jag lovade pappa att skriva upp det igen här, så mina kära bröder: Om ni ska skriva el. ringa till mig så ska ni ringa till det här numret i fortsättningen "+34633353227" Igår hade jag det här numret uppskrivet på armen så att jag inte skulle glömma det. Jag och Pablo gick ju och fixa spanskt nummer till mig igår kväll. Vi fick vänta inne i butiken i 40 minuter (!) och då hade mannen framför oss bara 2 kunder. Herregud.

Men iaf, jag hade numret på armen. Så jag stod och höll i mig i räcket i metron, i tåget alltså, och då skämta först ett par äckliga vakter om att de skulle ringa mitt nummer, så de sträckte sig och försökte att se numret. Sen fråga dom om det verkligen var mitt nummer, då svarade jag att det var numret till min pappa.

När vi väl kom till stranden på så fick jag ett sms (på spanska självklart) "Nu har jag ditt nummer snygging.. Jag hoppas att det är ditt.. Jag är killen som stod bakom dig med vit tröja :) Om jag har tagit fel på person så ber jag om ursäkt" Haha, vilken cool kille som bara tar numret som står på någons arm och skriver till det sen. Friskt vågat. Synd bara att han var ful som stryk. Men det tänker vi inte på nu, det var handlingen som var cool.

Sen på stranden så blev jag och Sanna inbjudna att sitta med några killar från Brasilien. De va jätte trevliga och roliga. De hade någon mat med sig som var typiskt brasilianskt, kyckling och mjöl i nån blandning med kryddor. Skit starkt men skit gott. Jag hade det jätte roligt med dom. Sen mötte Pablo upp oss och då blev det roligare ;) haha..

I morse kom jag hem vid 12-tiden. Då åt jag och sen gick jag och sov ett tag. Nu har jag precis duschat. Ikväll vet jag inte vad som händer eftersom allting är stängt idag. Helgdag. Men nånting ska jag nog kunna hitta på.

Ha de bra där hemma!

Jag och Sanna :)


Jag, Sanna och Pablo

Va läskigt det ser ut med mitt öga när man bara ser ögonvitan. Sätt fokus på de vackra människorna bredvid mig istället ;)

So what

Nu ska jag gå till jobbet snart. Det är ju en bit för mig att gå, men här är man duktig och promenerar långt varje dag (hmm) ;)

Ikväll ska jag träffa Pablo en stund, sen på kvällen är det San juan så vi ska festa. Ska nog bli skit kul. Verkar vara årets fest här i Spanien. Alla träffas och dricker på stranden, mysigt värre.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen dra mig mot jobbet. Jag skrev det här inlägget nu utifall att jag inte har tid att skriva senare idag. Snäll jag är som tar mig tid för er (i princip) varje dag, eller hur? ;) Vore kul att få liiite fler kommentarer av mina brorsor dock, haha. (Känn piken)

Ha det bra där hemma och ta hand om er!

Strong enough

Idag var det en rätt så seg dag på jobbet, men jag fick in alla mina bokningar iaf :D 23 st. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få in alla med tanke på hur segt det har gått hela dagen. Men med lite vilja så går allt.

I morrn är det San Juan här i Spanien. Det är spaniens motsvarighet till midsommar. Jag har fått ledigt på onsdag så jag ska nog festa i morrn. Det brukar vara strandfester runtom hela Barca när det är San juan. Ska bli skit kul. Ska fråga om Sanna vill följa med mig en sväng. Hon klarar ju av att festa fastän hon ska jobba. Strong girl. Kanske frågar Pablo om vi får hänga på honom.

Idag har jag haft ett enormt sug efter avokado, så efter jobbet gick jag och köpte 3 stora avokados, ska bli skit gott! Mumma. Jag köpte också en ny jävla plånbok. Jag hatar den. Men vad gör man inte när det krisar och det finns elaka människor som rånar en (jag tänker tjata sönder er om den där jävla rånaren, sorry, men alltså det är så jäkla respektslöst att stjäla andras grejer)

Nu ska jag duscha och försöka att få tag på Sanna. Hon verkar spårlöst försvunnen.

Men först; AVOKADOOOO!

Glorious

Ikväll var jag som sagt med Pablo. Vi åkte upp till berget med hans moped, jävlar va jag höll i mig. Han åkte inte speciellt snabbt men eftersom jag är en gammal tant så tyckte jag att det var tillräckligt snabbt. Det var riktigt mysigt :) Jag älskar att vara med Pablo, han är så härlig.

Vi åkte upp till ett av de lyxigaste hotellen här i Barcelona, han har en tjejkompis som jobabr i receptionen. Så vi gick ut på terrassen och drack lite sprite och coca cola, haha, nice. Man kunde se hela Barcelona från terrassen, helt underbart vackert. Allting såg ut som ett vykort. Bland annat så har Kylie minouge och Bruce Springsteen bott där, coolt ;)

Sen efter det så visade han lite platser ur filmen Vicky Cristina Barcelona, me likie. Han visade också andra sevärdheter i barcelona, som exempelvis camp nou, fotbollsstudion. Sen så drog vi hemåt. På tisdag ska vi träffas igen och göra lite ärenden som behövs fixas, haha, låter ju kul ;P

Jag tog lite bilder då som jag lova:

En del av utsikten från hotellets terrass


Poolen som också förenas med poolen utanför, lyyyyx. (haha "förenas")


Förut så var det här hotellet ett fängelse, det kan man inte tänka sig när man ser det här...


Pablo sprang när jag skulle ta bilderna inomhus, det är han som ni ser skymten av där borta, så jag hann inte ta fina bilder inomhus, de blev rätt så suddiga. Sorry.










 Vi åkte förbi det här stället som Javier bardem hämtar upp Rebecca hall i filmen, den här bilden är tagen från filmen eftersom jag inte hade kameran i handen när vi åkte förbi det.


Det här är också från filmen, vi såg alla karuseller och sånt från hotellet, det ligger alldeles bredvid. Det såg riktigt coolt ut, gammaldags och mysigt.


Sen har jag typ inga fler bilder, bara på byggnader och sånt, men jag orkar inte lägga in fler.

Ha det bra där hemma! I love you..

Flow

Igår festade jag och Sanna, vi var på La princesa 23 igen. Men det blev en rätt så lugn kväll eftersom Sanna ska jobba idag. Men det var riktigt mysigt :)

Ikväll vid klockan 5 ska jag träffa Pablo, vi ska åka med hans moto och se Barcelona. Idag tar jag med kameran, jag lovar! Så om jag har tid så kommer det upp bilder senare ikväll :)

Jag har fortfarande inte köpt en ny plånbok, så det får jag göra i morrn. Dom jävlarna. Jag vill ju ha alla sakerna i plånboken. Det känns rätt kränkande att veta att de har bilder på mina nära och kära. Det är så jävla respektlöst att stjäla andras grejer. Men jag tror ju på karma, så det kommer att komma tillbaka på dom på ett negativt sätt.

Nu ska jag duscha och äta, sen tänker jag kolla på Vicky Cristina Barcelona igen, för jag har tjatat på Pablo att jag vill se fler platser från den filmen. Jag älskar verkligen den filmen.

Mamma o pappa, jag saknar er. Min största önskan vore att båda ni två skulle ha kommit hit. Men jag förstår dig pappa om du inte vill. Men snälla, tänk på det bara. Jag älskar er. Puss!

"Me han robado, free tequila?"

Tänk er in i detta scenario:

Du har klätt upp dig, har på dig de nya fina midsommarkläderna och allting är helt perfekt. Du ser fram emot en fin midsommarkväll med dina vänner. Du tar metron med din vän och står där och pratar med henne. Plötsligt känner du att väskan är lite lättare än vanligt, och inser därför att nånting är fel. Du tittar ner på den öppnade väskan och tänker "Åh nej", tar ner handen i väskan och inser att du hade rätt. Någon har stulit din plånbok.

Detta scenario hände mig igår på väg till stranden och midsommarfesten. Men som tur är så hade jag tagit ur alla kort, utom vissa, dumma jag. Så nu har jag inte mitt europeiska sjukkort. (Håll tummarna att jag inte kommer att bli sjuk) och inte heller har jag mina pengar kvar. Men pengarna skiter jag i, det var iofs 400 kr, men det är ju viktigare med sjukkortet. Damn.

Så eftersom jag hade blivit rånad så hade jag varken mitt tunnelbanekort eller pengar till maten som jag och Sanna skulle gå och äta. Men jag fick låna pengar av snälla Sanna så det blev paella för mig ändå :D Så irriterande, jag hade precis köpt tunnelbanekortet också. På vägen hem fick jag låna pengar av super snälla, söta Pablo (han från Alicante) till en taxi. Så nu är jag skyldig Sanna 200 kr och Pablo 100 kr.

Så idag ska jag betala tillbaka pengarna, köpa ett nytt tunnelbanekort och en ny plånbok. Usch. Men så kan det vara. Jag visste att jag skulle bli rånad nån gång. Alla på jobbet säger det. En tjej har ju blivit rånad 5 ggr bara på några månader. Men som tur är så är ju rånarna inte farliga. Det hela sker ju helt odramatiskt. Men jag måste då säga att de är VÄLDIGT skickliga, jag kände inte ens att de öppnade väskan, och Sanna såg ingenting. Jag hade ju väskan på innerlåret eftersom jag tänkte att då skulle jag känna om nån försökte att öppna den. Jag har varit riktigt försiktig hela tiden och haft handen över väskan, men igår hade jag en påse med vin också så jag kunde väl inte kontrollera väskan tillräckligt. Dumma jag.

Men det var en jävla tur att de bara tog plånboken. Jag hade ju mobilen precis bredvid plånboken så det var ju bara ren tur att de inte hade tagit den också. Tack för det iaf era jävlar.

Men men, kvällen blev iaf lyckad. Vi satt på stranden, dansa och sjöng smågrodorna och lekte lekar.

En annan rolig grej var att Therese (min snygga teamleader) kom fram till mig flera gånger och sa att hon tyckte att jag var den härligaste personen som hon någonsin har träffat *stolt*, haha, det är bara för att jag är pervers, vilket jag har fått efter mina föräldrar. Men nu kommer vi till det roligaste som hon sa (inför i princip hela gruppen): Att den "stora" chefen har skrivit ett mejl till henne och sagt "vad händer med anna egentligen? Hon är ju skit grym. Bokar in en massa människor. Hon har bara varit här i nån vecka och hon bokar in fler personer än de andra som har jobbat här i månader"

STATUS! Fatta hur coolt är det inte att han skriver ett extra mejl till Therese bara för att säga det? Jag känner mig stolt faktiskt. och ännu en gång, förlåt om jag skryter, men det känns så jävla underbart när man får så bra responser. Hell yeah.

Nu ska jag ta nåt att äta, sen får jag bege mig ut och fixa allting. Ikväll ska jag vara med sanna, Pablo och hans vän. Jag tror att vi ska till Elephant, det är ett av de största diskoteken i Barcelona. Blir nog kul :)

Ha det bra där hemma. Igår saknade jag er, jag hade viljat fira midsommar med er. Man kände att det var något som saknades där på stranden. Min familj.

Älskar er!

GLAD MIDSOMMAR!!!

Glad, trevlig, bra Midsommar. Jag har ingen aning om vilket ord som passar in bäst. Ni får ha en bra/trevlig/glad/lycklig/härlig/amazing/rolig/händelserik dag helt enkelt!!!



Kärlek i massor!!!!

Not a sinner nor a saint

hejsan!

och tack för alla fina kommentarer, det uppskattas verkligen :) hoppas att ni har det bra där hemma, jag tänker på er.

och en extra hälsning vill jag ge natha som har klarat körkortet!!! GRATTIS GUMMAN!!!! :D Jag är så jävla lycklig för din skull! Det förtjänar du verkligen :) Bra gjort!!

Idag gick det super bra på jobbet, jag fick in 26 bokningar (!) Man behöver "bara" göra 23 st och sen får man sluta för dagen. Ambitiös eller vad? ;)

Efter det gick jag och köpte en röd tunika med störa blommor på tills i morrn, MIDSOMMAR!! :D Först ska vi till stranden och sola, sen ska vi hem och fixa oss, gå på restaurang och sen till stranden igen och feeesta! haha.. Ska bli as jäkla kul!

Nu ska jag möta upp Sanna och gå och äta lite croissants eller nåt liknande. En lugn kväll det vill säga. Antar jag. Man vet ju aldrig.

Ha de bra där hemma!! Pussar!

Luzinema

Igår var jag och Sanna till La rambla och shoppade, men jag fick bara med mig två baslinnen från topshop. Jäkla skit, jag har fortfarande ingen outfit inför midsommar! PANIK! Idag efter jobbet så gick jag och Sanna i fler affärer men inte fasen hittade jag Den klänningen e, Klänningen med stort K. Damn.

Idag började de två nya tjejer på jobbet. De är från Umeå, två söta moderiktiga tjejer, nice. Dagen började oerhört segt ocg jag fick panik och tänkte att det bara gick dåligt för mig, men vid rasten så såg jag att jag låg lika med alla andra, så de va lugnt, sen drog jag ifrån och fick in alla bokningar ;) haha.. (Jag måste ju få skryta, hur ska ni annars kunna få veta hur duktig jag är på försäljning? ;D)

På fredag så är jag som sagt ledig. Så jag och Sanna ska till stranden och ligga där hela dagen, sen ska vi hem och fixa iordning oss inför Paaarty. Vi ska då möta upp alla tjejerna från jobbet och dra till stranden, dricka vin (det finns ett rött billigt vin som till och med jag gillar! :O) leka lekar och sjunga. Den äldsta tjejen på jobbet har en gitarr så hon ska spela och vi ska sjunga. Idag skrev vi upp en massa låtar som vi ska sjunga, bland annat gyllene tider självklart ;)

Gud va jag älskar alla tjejerna på jobbet!!! Speciellt Sanna, she is lovely.

Ta hand om er där hemma!!

Vicky Cristina Barcelona

Ikväll var jag med söte Pablo och gick runt i Barcelona. Jag såg bland annat restaurangen som scarlett johansson och brunetten i Vicky cristina barcelona satt och åt vid när Javier Bardem kommer över och pratar med dom. Kändes rätt coolt med tanke på att jag älskar den filmen! Vi gick där längs alla söta gator när Pablo helt plötsligt frågar "har du sett vicky cristina barcelona? Där är restaurangen som dom äter på i filmen" Jag skrek rakt ut som en galning, stackars pojk. Eller pojke och pojke, han är 28 år, haha. Restaurangen heter iaf "Cuatro gatos" om jag inte minns fel, jätte fint men dyrt, självklart.

Jag älskar barcelona, alla gatorna var magiska! Det kändes som att vara med i en gammaldags film med romantisk ljussättning, helt perfekt!

Sen gick vi in på en annan liten gata med höga väggar och längst in fanns det en stor gammaldags rondell och där hade tydligen en del ur filmen "The perfume - The story of a murderer" med Dustin hoffman spelats in. Så när jag kom hem så tittade jag igenom den filmen, och mycket riktigt, på den platsen som vi har varit på för 2 timmar sen så utspelas en scen ur den filmen. Riktigt coolt må jag säga.

Efter det så gick vi upp på ett tak till ett av hotellen, ett lyxhotell, där man kunde se nästantintill hela Barcelona. Det var riktigt vackert. Tråkigt att jag är så jävla höjdrädd bara! haha.

Nu ska jag smälta allt det här, fan va jag trivs!!!!!! Jag älskar er där hemma! god natt!!

La isla bonita

Hejsan!!

Hoppas att allting är bra med er där hemma, här är allting tip top - bortsett från att min promenad hem från jobbet var djävulsk - jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Gassande sol som inte det gick att undvika, det kändes som att vara i Sahara öknen. Antar jag.

Idag fick jag gå hem tidigare igen eftersom jag fick in alla bokningar (behöver jag säga att jag är bäst på jobbet? ;D) haha.. Så det var ju rätt så skönt.

Sen gick jag och Sanna och åt lite mat på burger king, sen jag kom hit har jag inte ätit ute så jag kände att idag skulle jag tamefan äta ute - så det blev BK, haha. Niiice.

Ikväll ska jag träffa Pablo, ni vet, den där killen från Alicante. Han har en moto så vi ska bege oss ut på barcelonas gator och se allting som finns att se, och antagligen dricka kaffe eller nåt liknande. Eller varför inte glass? Mumma.

Nu ska jag vila lite, duscha och gå och handla. Klockan 8 ska jag träffa P.

Ha de bra där hemma! Jag saknar er!!!


Party party

Jag har aldrig varit så här bakfull i hela mitt liv. Jag lyckades att få alla mina drinkar betalda av olika människor, killar som tjejer. Då är man grym om man kan flörta in sig med tjejer ;) Jag drack min första margarita! :D Den va skit god faktiskt, men inget slår ju tequila.

Jag hade iaf en skit jävla underbar kväll och det var längesen jag hade så roligt på en utekväll, den var fantastisk! Men det känner jag av idag. Jag kom hem klockan 7 på morgonen och sov ända tills halv 7! och jag är fortfarande as trött. Men jag ska ta nåt att äta nu och sätta mig och titta på en film och sussa tidigt, det låter väl bra ;)

Snart är det ju midsommar också, vi jobbar bara 4 dagar den här veckan! weii.

Ha de bra där hemma! Love.

Update: jag fick en bild från igår från en kille som jag festa med, haha. Gud vilka minnen, jag minns knappt hälften av dom ;P



Jag hade den där hatten i en evighet, det minns jag. För jag har aldrig svettas så mycket i hela mitt liv. Jäkla varma hatt, jäkla varma disco! haha! Men fan va kul jag hade!!!!

Stay real

Jag har verkligen inte tid att uppdatera eftersom jag redan är försenad med några timmar, så ni får ta till hänsyn med det just nu. Förlåt.

Igår festa vi med dani o esteve, men det spårade ur så det slutade med att jag skrek att dom var omogna och elaka (de va taskiga mot min vän) så vi lämnade dom och drog vidare ensamma och dansa hela natten. Jag kom hem nån gång vid 7 på morgonen och då sov jag ända tills Igor ringde och fråga om ja ville följa med han o roma till en strand. Så dit begav vi oss vid 2-tiden och kom hem nu. Jag har spagetti på spisen och nu så måste jag äta, duscha o skynda mig till sanna.

Det blir nog party ikväll med. Ha de bra där hemma!

love sex magic

Idag fick jag sluta tidigare igen eftersom jag fick in alla bokningar. Hell yeah! Hoppas att det håller i sig hela tiden. Dom där göteborgarna är för go'a, jag lyckas boka in nästan alla när vi ringer till Göteborg (Vi ringer ju till malmö, göteborg och stockholm) och alla på jobbet hatar att ringa till gbg för de tycker att det är svårare att sälja till dom, men jag tycker att det är mycket lättare att sälja till gbg än malmö. Det beror definitivt på dialekterna. De i gbg gillar antagligen min dialekt medan jag hatar skånska, jag förstår dom inte! "Kan du bokstavera det? Ursäkta, sa du R? U?" Jobbigt. Men rätt så komiskt också när kunderna får skrika  "RRRRRrrr!" och jag "Ursäkta men jag förstår inte, menar du R Som i Runo?"

Vid 6-tiden ska jag till Sanna så hon får sminka mig (hon jobbar ju som makeupartist) sen drar vi vidare till hennes nyfunne italienske kompis + vänner och sen åker vi till Sagrada familia för att möta upp Dani och Esteve för att åka till en stor byggnad (en av de största diskoteken i europa) där det finns flera olika diskotek med olika musikstilar, disco, rap, 80's etc. JAG LÄNGTAR!!!!

Så nu ska jag duscha, klä på mig och greja lite. Fast jag ser att jag har mycket tid över så jag kan nog chilla ett tag före. Nice.

Ha det bra där hemma! här ska det festas! hahaha ;)


Blue

Hejsan!!

Idag fick jag gå hem tidigare från jobbet (läs: 1 timme!) och dessutom får jag en halvtimmes sovmorgon i morrn! :D weii! Så kan det gå. Härligt är det då iaf.

När jag kom hem så ställde jag mig och lagade pasta och tomatsås, och tror ni inte att jag lyckades att spilla tomassås över HELA min ljus turkosa tröja?! Shit. Men det är fixat nu. Lite diskmedel på den gigantiska fläcken och in i tvättmaskinen så  var det hela löst.

Efter den incidenten så somnade jag i sängen, så jag vaknade precis med huvudvärk. Jobbigt. Idag har jag bestämt mig för att jag inte får göra nånting. Jag ska stänga av mobilen så jag får lite "Anna-tid". Jag känner att jag behöver det eftersom jag gör nånting hela tiden och min kropp börjar att ta stryk. Så nu hade jag tänkt att duscha och gå och handla lite. Köpa nån godsak och kolla på en film. Det låter helt perfekt i mina öron.

I morrn blir det festa med Sanna och boysen from da sagrada familia, haha. Dani och Esteve alltså ;P

Hoppas att ni har det bra där hemma! Jag älskar er!!!

Everywhere

Idag fick jag sluta tidigare för jag fick in alla bokningar, kändes väldigt skönt eftersom jag har varit as trött hela dagen. Idag började iaf 2 nya personer på mitt jobb. En kille faktiskt. Vilket känns rätt så roligt eftersom hela "the studio" domineras av kvinnor. Christian heter han iaf och han är 21 år och kommer från Gävle (Natha, han visste inte vem du var) så han fick sitta med mig hela dagen och samlyssna. Tur att det gick rätt så bra för mig då för annars hade det varit ganska så pinsamt, haha.

Sen började det en tjej också, hon är 43 år och kommer från Sthlm. Det är faktiskt ovanligt att det jobbar en kvinna som är så "gammal" på the studio. De flesta är ju runt 20 års åldern. Men det kan ju vara kul med variation. Både Christian och "kvinnan" (jag minns inte namnet) verkar iaf skit trevliga och roliga, tur det.

Ikväll ska jag på bio med Igor och hans kompisar. The terminator. Det kommer nog att vara ganska så svårt att förstå med tanke på att det är dubbat till spanska, jag hatar dubbade filmer, haha. Lyckat. Men iaf, det kommer nog att bli kul.

Igår var jag hem till Igor, jag fick träffa hans mamma. En tjock, kort, härlig kvinna i sina bästa år. Hon var jätte mysig, kramig och go. Kändes rätt så härligt. men eftersom Natalia (igors mamma heter så) var så kramig och mysig så saknade jag min egen mamma skit mycket. Jag vill ju krama dig mamma.

Men men, sånt är livet. Man får inte alltid som man vill.

Nu när jag kom hem så lagade jag mat och tvättade. Jag borde också städa mitt rum, så det blir väl det nästa steget i dagens aktiviter. Kul.

Ni får ha de så bra där hemma, jag saknar er!

Baby, talk dirty to me

Igår träffade jag Dani och Esteve. Jag skulle ju egentligen ha bott med dom men det bev ju tyvärr inte så tillslut. De var faktiskt jäkligt härliga och roliga. Vi klickade direkt, jag gillar dom jätte mycket. Så jag ska ta med mig Sanna och festa med dom på fredag. Kommer nog att bli klockrent.

I morse så gick det verkligen as dåligt på jobbet. Men efter att jag hade pratat med en kille och lyckats övertala honom att komma och ta bilder så flöt det på riktigt bra. Jag fick 22 kunder vilket är bra, tjejen bredvid mig fick bara 4 kunder på hela dagen, så jag är rätt så stolt ;) haha.. Men ibland så har man tur och ibland inte. Shit happens.

Ikväll ska jag träffa Igor. Jag ska hem till han, antagligen är Roma där också. Härliga killar de där. Fast de är verkligen galna, fast på ett roligt sätt. Jag njuter av deras sällskap.

Jag njuter av varje sekund här i Barcelona och jag tar inget förgivet. Barcelona är drömstaden. Tidigare så trodde jag att inget var bättre än Cullera, men guess what, Cullera är ingenting motför Barca. Här finns verkligen allt. Har ni vägarna förbi så kom hit för fasen! Shit! Ni kommer aldrig att ångra er.

Barcelona i mitt hjärta.

(Maj och Rolf, jag tänker på er. Ta hand om er)

Take it easy

Jag har precis duschat och gjort mig i ordning. Jag ska träffa killarna som jag egentligen skulle ha bott med. Ska nog bli rätt så intressant. Jag har träffat så mycket människor nu så jag är inte ens nervös inför att träffa nya människor längre. Det kan ju vara rätt så bra i framtiden. Jag ska ta metron nu klockan 8 och möta upp dem där. Sen efter det vet jag inte vad som händer.

Jag har blivit beroende av philadelphiaost, fasen va gott det är! Jag äter det på mackor och på "pinnarna" som jag älskar. Jag vet inte om vi har såna i sverige men det är iaf bröd/kex som är avlånga och ser ut som pinnar. Skit goda! Jag smetar på mycket philadelphia och njuter av varje tugga, det är som himmelriket. Precis som de lovar i reklamen. Prova det!

Idag var det faktiskt rätt så mulet. Men självklart så kunde jag (utan problem) gå i kjol och t-shirt. För det är ju fortfarande varmt. Så skönt.


Nånting nytt där hemma? Här är allting som "vanligt", livet leker och jag mår as bra. Hoppas det håller i sig!!!

Jag älskar er där hemma och tänker på er. Ta hand om er! 

Born to be wild

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tid helt enkelt. Jag ska försöka att sammanfatta min helg lite smått just nu.

I fredagskväll så drog jag och några tjejer från jobbet till en bar där en öl kostar 1 euro (skit billigt för ölen var rätt så stor också) så där drack vi lite öl och cava innan vi drog vidare till La princesa 23 för att möta upp resten av tjejligan. När vi kom dit så drack vi många mojitos eftersom den drinken blir billigare efter klockan 23.00. Jag hade iaf skit kul, träffade mycket nya folk som var jätte härliga. Jag träffade en kille som heter Pablo, han kommer från Alicante, vilket ligger nära Cullera så han ville att jag skulle prata på Valensianska. Jäklar va grym jag är på valensianska! På allvar. Eller inte, jag är ironisk, jag kan bara några ord och fraser. Men iaf, den 21 juni så ska han till Madonnas konsert så han har en extra biljett, få se nu om jag får följa med eller inte, haha ;)

Igår (lördag) så kom jag hem rätt sent på morgonen (här festas det sent) Då sov jag först i 4 timmar sen gick jag och handlade mat och duschade. På kvällen så ringde jag Sanna och vi mötte upp Igor och Roman (ryssarna) och åkte i Romans bil ner till havet (fan va löjigt det låter, men det var faktiskt rätt så mysigt) så där satt jag, Sanna och Igor och drack lite öl medan stackars Roma bara fick kolla på eftersom han körde. Efter det så åkte vi till ett hotell eftersom Roma skulle jobba, och eftersom vi är snälla så följde vi med honom och höll honom sällskap. Hotellet var fullbokat för den dagen och man såg folk som såg ut som "hej kom och hjälp mig" tänk vilka människor det finns här ute i världen. Men iaf, vi åt croissants och drack coca cola. Fasen va gott det är! Jag måste ha ätit tusen stycken, haha.

Jag kom hem klockan 4-5 i morse, så det blev en rätt så tidig kväll igår. Så jag har sovit ända tills nu, fast jag är fortfarande skiiiit trött. Ja ja, men det går väl över. Nu ska jag ta nåt att äta för jag är as hungrig.

Ikväll ska jag möta upp Igor och Roma så ska vi åka på en konsert, ACDC. Inte kanske min musiksmak men va fan, det är ju gratis ;)



Ha det bra där hemma och ta hand om er. Jag saknar er och jag älskar er av hela mitt hjärta, det vet ni. Ciao!

Mi amiga drogata

Hejsan!

Jag sitter här nu ganska så blöt (av regnvatten alltså) På väg hem från jobbet så kom det världens regnskur som gjorde mig dyngsur. Jag fick springa in på apoteket och fördriva lite tid där medan regnet lugnade ner sig. På apoteket så köpte jag plåster eftersom jag har lyckats få ett sår på fingret och skavsår. Så kan det gå.

Ikväll klockan halv 7 ska jag ta metron till ett ställe och möta upp tjejerna från jobbet. Vi ska ut och partaja! :D Först sa vi att vi skulle till Bob sinclair och titta på när han sjunger men eftersom det kostar 40 euro så valde vi bort det. Vi ska ut och festa istället. Så det lär väl bli lite öl och tequila ikväll :)

Nu har jag precis ätit, funderar på att ta en sen siesta så jag orkar att festa ända tills natten blir dag. Jag ser verkligen fram emot det!!! :D

Ha det bra där hemma!!! Love yaaaa!

Oreo

Idag fick jag sluta tidigare på jobbet eftersom jag klara av att sälja så mycket igen ;) Idag kom jag 1:a! STOLT som fasen är jag. Ursäkta om jag skryter men jag är faktiskt stolt på riktigt för det är faktiskt inte så lätt att "sälja sig själv" som man gör när man är försäljare. Det är faktiskt rätt så svårt ibland. Men idag gick det bra. OCh bara för att jag vann så får jag en halvtimmes sovmorgon i morrn :D Skönt!

När jag kom hem så städade jag rummet, torkade golven etc. och lagade mat. Eftersom mamma och jag kom fram till att det enda "dåliga" i mitt liv just nu är min säng (som låter så in i helvete varje gång jag vänder på mig, svajjar och grejar) så bestämde jag mig för att göra något åt saken. Så jag smög mig in i verktygsfacket och ryckte åt mig några grejor, gick tillbaka till mitt rum och började att skruva isär sängstommen. Så när jag satt där med hela sängen i tusen delar så tänkte jag "helvete, tänk om jag inte för ihop den igen?!:S" haha.. mend et löste sig till slut. Nu låter den inte och den svajjar inte. Skit bra. Det ligger nu en frisbee bakom min säng som stöd, haha. Så teknisk är jag ;)

Jag klistrade också upp alla mina bilder på mina nära och kära på väggen :) Ni är så söta. Gud va jag saknar er där hemma. Ni ska veta att jag tänker på er ofta och jag älskar er så jävla mycket. Tack för ert stöd :)

Här ser ni min sänghörna


Här är alla bilder :)






En av toaletterna. Skit fräsch, det gillar vi :)


Här är min favorittoalett. Den är som en liten minttablett, illgrön, haha. Men den är så charmigt söt att jag älskar den!


Samma dag som jag kom hit hade Albas pappa köpt en platt tv till oss. Vilket inte spelar nån roll för mig eftersom jag inte använder tv:n, men den är snygg iaf, haha.


Jag hittade oreos med chokladfyllning!!! Jävlar va gott det är med oreos och mjölk! (nu dör väl mamma när hon tänker på mjölk. Kommer du ihåg mjölken du drack när du var liten direkt från kossan, mamma? ;D haha)


Nu ska jag gå och duscha. Nu har ni fått lite mer inblick på hur jag bor, jag trivs här, det kanske inte är ultramodernt. Men det är ju inte jag heller ;)

My milkshake

Igår på kvällen så åkte jag och Sanna till La rambla och tog en drink. Jätte mysigt var det :) Jag kan inte förstå att jag ahr så jävla mycket gemensamt med henne. Hon är en jätte härlig person (nu syftar jag inte på att det är just det som vi har gemensamt) Vi strosade runt på gatorna och tittade i butiker. Jag hitta en butik som hette "Blanco", Herregud vilka fina (och billiga) kläder de har!! Jag blev helt lyrisk. Men eftersom jag inte har så mycket med pengar så köpte jag inget. Inte Sanna heller eftersom hon inte heller heter Hilton i efternamn.

Vi har lovat varann att vi ska till en peepshow innan vi lämnar Barcelona, och sen har vi kommit fram till en annan sak också men det vill jag inte dela med er ;) haha.. Sorry.

Eftersom det stötte så många äckliga killar på oss så slutade det med att vi låtsades vara tillsammans. En kille gick iaf på det. Tror jag, haha.

Söta Sanna (som jobbar på makeupartist på Face i Stockholm. Hon har lovat mig att sminka mig innan en utekväll. Vi får se om hon håller vad hon lovar ;D)


Självklart ska jag alltid bli ful på bilder och se mongo ut, men bara för att visa er min solbränna (jag måste skryta eftersom jag alltid annars brukar förbli grisrosa) så måste jag lägga ut den här extremt fula bilden.) Och förresten, påsen bredvid är inte min.  


Jag hade iaf en jätte mysig kväll som jag hoppas kommer att upprepas ett antal gånger :D Hasta luego!

Chill

Idag gick det rätt så segt på jobbet, jag kom mest fram till telefonsvarare. Men det gick rätt så bra ändå. Vi hade ju som sagt 3 nya tjejer på jobbet idag. Jag och en tjej som heter Sanna kom väldigt bra överens, jag tror att vi ska hitta på nåt ikväll. Vad det blir vet jag inte än. Jag skriver med henne på msn nu. Hon är från stockholm. Vi har skit mycket gemensamt. Båda vi har föräldrar från Finland och vi äter inte kött. Coolt. Fast hon ligger steget före i båda sakerna, båda hennes föräldrar är från Finland, hon pratar flytande finska och hon har varit vegetarian i 9 år.

När jag kom hem så duschade och åt jag. Sen har jag väl inte gjort så mycket. Tagit det lugnt, chillat. haha.. Jag gillar det ordet, "chill".

Hoppas att allt är bra med er där hemma. Här leker livet fortfarande och jag hoppas att det håller i sig :)

Love.

"Ehm.. det är nog inte dig jag känner e"

Här "ser" ni den som gör sitt jobb så pass bra att hon fick sluta en timme tidigare *stolt* Haha.. Jag fick in alla de kunder som jag skulle få in och fick därför gå hem tidigare. Men jag kan fortfarande inte säga att jag var nummer  1 eftersom tjejen som kom 1:a igår också hann före mig med typ 10 minuter.  Men jag vann för jag fick in flest på slutet. Ni ser att för mig så är jobbet en tävling, haha..

Näe, men faktiskt nästintill. Jag har alltid höga ambitioner så det är ju en fördel i den här branschen. Haha, telefonförsäljningsbranschen, woow ;P

Efter jobbet så drog jag och några tjejer ner till stranden. Jäklar vad brun jag har blivit nu ska jag säga er, känns helt underbart med tanke på att jag alltid annars bara har blivit röd.

När jag kom hem från stranden så gick jag och handlade och lagade mat. Idag fick jag äntligen min pizza!!!!! MUMMA!! haha.. På stranden så hände det en rätt så kul grej. Jag låg och halvsov på magen. Det var flera svenskar runtomkring osss som inte vi kände. Men iaf, när jag tittade upp så såg jag en blond svensk kille med svarta solglasögon som hukade sig ner mot mig. "Jaha, det är han från jobbet. Han som jag gick kursen med från början" så jag sa "hejsan!" och han sa "åh vilken tur, jag blev lite rädd att jag skulle gå fel. Tur att jag har hamnat med rätt folk" Så skratta vi båda två och jag la mig ner igen. Efter nån sekund så tänkte jag "var det verkligen han?" så jag tittade upp igen och märkte att han också tittade lustigt på mig. Så jag sa "Men det är nog inte dig jag känner e" och han sa"haha! jag tänkte precis detsamma! Där borta ligger dom tydligen" (och så pekade han nedanför mina fötter) "Men du är så jävla lik henne som jag satt med tidigare" sa han och skämdes lite.

Haha, det var pinsamt med skit roligt på samma gång. Fan va knäpp vi båda två måste ha verkat, haha! Vad är oddsen att det finns två långa, smala, blonda killar i Barcelona? Och lika så för honom då, fast tjejer. haha.. rätt så komiskt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Troligen stannar jag hemma igen, jag har precis duschat och känner inte för att klä på mig och gå ut. Men om nån hör av sig så kanske jag går ut en sväng.

Ha det bra där hemma!!

(Tror ni på karma?)

Pågen, bakad med kärlek

Jag har glömt att berätta det här. I förrgår när jag var och handla så såg jag en sak....



PÅGEN!!! Lägg märke till den svenska flaggan! Fan va coolt! Fast jag antar att det bara är jag som blir imponerad av det här. Men om ni hade gått runt i affären och bara sett spanska märken och ett svenskt mitt ibland dom så hade ni också reagerat så här. Jag ber om ursäkt för den extremt dåliga mobilbilden. Men det var såhär att det stod ett gäng killar längre ner i korridoren så jag tog bilden i farten och låtsades som att jag gick alldeles sakta för att läsa vad det stod på alla varor = bilden blir suddig. 

Men det blev inga skorpor den dagen. Kanske nån annan dag.


"Hej mitt namn är Anna och jag ringer från The studio..."

Hell yeaaaaah! Idag var jag näst bäst på jobbet!! Fan va härligt! I morrn ska jag sikta på att bli nummer 1 ;) haha..
Allting flyter på som vanligt, allting känns prima ballerina och vädret är superb. Jag kom precis hem från jobbet så jag har bara hunnit att äta och slänga in kläderna i tvättmaskinen. Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag har inte suttit still på flera dagar så jag vill ta en Anna-dag idag. Tvätta, städa och kolla på lite film. Dessa 3 ganska så normala saker (läs: tråkiga) låter helt fantastiskt i mina öron just nu.

Snart börjar det 4 nya tjejer på mitt jobb, ska bli kul :) Hittills har alla varit så jävla snälla och roliga! Fan va jag älskar mitt jobb! Det här trodde jag aldrig. Tack gode Gud!

Peace out!


Hot child in the city

Ikväll var jag med Igor (ryssen) vi åkte hem till han till Sagrada familia, det är där som den stora kyrkan finns. Jävlar  va cool den är! Skit stor och mäktig. Jag ska åka dit och ta några bilder nån dag, det är det verkligen värt.


(obs! bilden tagen från google, jag är inte en så duktig fotograf hm..)

Efter vi hade lyssnat på rysk musik (haha, den va väl inte så bra om man säger så) så mötte vi upp Roma och tog en kaffe. Sen åkte vi runt i hans coola bil runt (vad det kändes som) hela Barcelona. Det finns så mycket roligt och intressant att titta på här. Men som alla andra gånger så glömde jag kameran hemma. Jag glömmer den dels för att den ligger i lådan och dels för att jag är rädd för att tappa bort den, haha. Jag vill ju inte göra micke o evis besvikna ;)

Efter jag kom hem så duscha jag och satte mig och kolla på Sex and the city ett tag. Fan va jag älskar Satc! Heeelt underbart!

I morrn ska jag jobba igen. Jag ser faktiskt fram emot det. Jag älskar tjejerna på jobbet! Men det är så jävla tråkigt att vissa ska sluta :(

Jag måste verkligen köpa pizza nån dag. Jag är skit sugen på det av nån lustig anledning. Mmmm... Jag kanske kan köpa det nästa helg, eller på lill lördan (onsdag) ;D

God natt Sverige! (jag härmar natha, haha)

RSS 2.0