Mitt möte med Zlatan

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er där hemma, här är allting underbart :) Men jag längtar till på lördag då jag får träffa er igen:) Saknar er så!

Igår kväll var jag och pab på Camp nou (fotbollsarenan) och kollade på Barca - Dynamo kiev. Det var helt fantastiskt! Jag är inte ett fotbollsfan men fasen vad härlig stämning! Höjdpunkten var självklart att vara 10 meter från Zlatan ;) Vi hade plats alldeles i närheten av planen så vi såg ju skit bra (Vilket underlättade för mig eftersom jag inte hade mina glasögon med mig) Det var skit coolt att vara så nära spelarna, trodde aldrig att vi skulle ha sån tur. Såg ni oss på tvn där hemma? Det var ju direktsändning.

Idag så åkte min Sanna hem :( Tråkigt, men jag ska ju hälsa på henne i sthlm och hon kommer ju till byn också;)

Ikväll så ska jag och pab gå till min favoritrestaurang och äta, mysigt. I morrn vet jag inte riktigt vad som händer och på fredag så är det ju min sista "riktiga" dag här så då ska vi äta middag och sen gå och se en rysare på bio. Jag har blivit helt besatt av att gå på bio. Se upp röda kvarn i byn, haha. Får dra med mamma på bio när jag kommer hem :)

Pab kommer ju bara 6 dagar efter att jag har kommit hem till byn så det underlättar ju lite av mitt (antagligen) kommande abstinensbesvär.

Nu ska jag gå och duscha och ta mig in i centrum. Ha det så bra där hemma! (orkar inte lägga upp alla bilder jag har tagit här, ni får se dom när jag kommer hem ist, sorry)

Jag har varit i alla städer

Okej okej, jag ska uppdatera.

Men först två saker.. mitt A på tangentbordet har lossnat, hur får jag tillbaka det på den rätta platsen igen? Det funkar inte att bara trycka och jag vågar inte pressa för då kanske den går sönder. Den andra saken, min kabel till datorn är sänder. Den är glapp i kabeln som sitter närmast datorn. Hur kan jag fixa det?

Sådärja, ska jag sammanfatta veckan lite lätt? Helgen i madrid var helt otrolig, fullspäckad med härliga människor, mysiga pubar och konserter. Melendi var grym.

I veckan var jag med Sanna, vi åt och shoppade bland annat. I fredags var jag på bio med pablo, den där nya filmen med brad pitt om nazityskland. Quentin tarantino har gjort den. Den var skit grym! Se den.

Igår var jag och pab till ett ställe och kollade på The hives och Billie the vision and the dancers (ni vet, de som sjunger "summercat") Båda banden var helt otroligt grymma. Coolt att det kom två svenska band hit och spelade :)

Igår beställde pab biljetter till sverige :D Den 9:onde okt kommer han att gå på svensk mark. Bara 1 vecka efter mig. Samma dag som nattis kommer hem :) Då måste du träffa pab natha! Du får pallra dig till byn. Det får ni andra i min familj också göra :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hoppas att ni har det bra där hemma :D Pussar!

Loba

Idag klockan 2 åker jag och Pablo till Madrid igen. Det är en stor festival där i helgen så vi ska festa och titta på bland annat La oreja de van gogh och Melendi (Melendi är självklart min favorit) Så det kommer nog att bli kul :) Längtar som en toka.

Nu är det ungefär 2 veckor innan jag kommer hem, jag saknar er där hemma så in i norden! :D Ska bli så roligt att träffa er alla igen! :)

Nu ska jag gå och packa, måste möta upp pab i sants estacio klockan 1. (Mamma o pappa, ni kan väl ringa i helgen, jag har nåt roligt att berätta :D) Ha det så bra! Pussar o kramar!

Daddy cool

Igår var jag och Sanna på (haj)akvariumet. Det var lite äckligt att se alla hajar simma omkring där med sina käkar och läskiga ögon. Det var coolt att se alla fiskar som finns i medelhavet där vi badar, men det var inte lika roligt att se alla läskiga fiskar som finns där ute. Usch.

Idag vaknade jag sent, skönt. Men det berodde på att jag låg vaken hela natten och gnydde, ja på allvar (!) för jag hade så ont i armen. Jag kunde nästan gråta för att det gjorde så ont. Det verkade som att hela armen hade gått ur led, så mitt i natten satte jag mig upp i sängen och gjorde lite övningar för att bli bättre. Det funkade tyvärr inte. Ett tag funderade jag på att gå till pablo och säga åt honom att dra armen i led igen, men eftersom han ser så svag ut så hade han nog inte klarat av det. Men alltså, det gjorde så jävla ont.

Men idag mår jag bättre i armen, men jag känner att det fortfarande inte är riktigt rätt. Undra vad jag har gjort?

Idag är det festdag här, katalandagen eller vad fasen den kallas. Självständighet och sådant nonsens. Varför kan vi inte alla bara respektera och acceptera varandra så vi slipper ha såna här konflikter (och dagar)?

Jag har lust att gå på bio ikväll så jag ska nämna det åt pab. I morrn ska jag träffa några tjejer från jobbet, så vi ska ha en liten picknick med mat, vin, öl etc. mysigt :) Sen efter det drar vi nog ut och festar. Men jag har fortfarande huvudvärk så jag antar att det blir en rätt så lugn kväll för mig. Sen på söndagen ska jag vara med Sanna och Julian tror jag så ska vi till parken och mysa.

Så förvänta er inga uppdateringar från mig den här helgen. (Mamma o pappa, ni kan väl ringa när ni får tid och lust? Det var ett tag sedan vi pratade i telefon. Puss!)

Corren

Det är konstaterat att jag har virus i kroppen, inte svininfluensan som några av er har trott.

Jag har bestämt mig för att åka hem nu i slutet av september/början av oktober. Fråga mig inte varför, jag älskar Barcelona och trivs superbra här. Men det fattas liksom något. Antagligen är det min familj. Jag saknar er så oerhört mycket. Men jag kommer att sakna pablo också så hur jag än gör så slits mitt hjärta itu. Men jag har bestämt mig. Den 3:e oktober (troligen) så kommer jag att gå på svensk mark igen, jag kommer äntligen att få krama om mina föräldrar och dricka svenskt (!) kaffe med dom.

I och för sig är kaffet på starbucks helt fantastiskt också. Men då får jag ju inte dricka det med mina föräldrar :) Jag kommer definitivt att tröttna på sverige (edsbyn) efter några dagar, men då har jag några backup planer så det är lugnt ;)

Ikväll kommer jag nog att beställa biljetterna. Kommer att kännas väldigt konstigt att åka hem. Men det är skönt att det (den här gången) inte är mot min vilja. Jag väljer faktiskt själv att åka hem nu.

Nu ska jag till Sanna, får se vilket bus vi hittar på idag, haha.

Love.

http://www.youtube.com/watch?v=StPgukvLi44 Lyssna på den här låten, det är på katalanska, men den är grym! såg den på tv:n igår och blev förälskad :)


Coldplay

Jag har ju som sagt varit sjuk de här senaste dagarna, det sög ju. Men nu mår jag mycket bättre, har bara lite ont i huvudet. I fredags var vi på Coldplay :D Det var underbart. Bäst var Fix you och Hardest part.

Igår (lördag) så shoppade jag med Nina och Sanna. Vilket var jätte mysigt :) Sen på kvällen så mådde jag fortfarande lite dåligt så pab gjorde mat åt mig (lyx) och sen gick vi en liten promenad för att komma tillbaka och kolla på Aladdin. Eller pab blev tvingad. Men faktiskt så hade han bara sett en (!) disney film i hela sitt liv, Lejonkungen, skandal! Så därför måste han ju se iaf en till.

Nu ska vi gå och köpa kaffe (eller jag eftersom pab fortfarande är 12 år och inte dricker kaffe) och sen ska vi till parken. Jag tycker att det skulle vara mysigt att sätta sig på en filt där i gräset och läsa. Pab är mindre road. Men eftersom jag kan övertala honom så ska vi dit om 10 minuter. Yes.

Hoppas att ni har det bra där hemma. Här lyser solen (mohaha) ;D Älskar er! Pussar

Utkast: Jag är ...

Jag är sjuk igen. Eller igen och igen, jag har ju konstant varit förkyld nu i flera månader. Men nu är det värre, jag har örvärk också. Inte så kul.

Pablo hade en överraskning åt mig, på fredag ska jag följa med honom och hans syster på coldplay :) Ska bli riktigt kul, hoppas att jag bara inte har örvärk då. Jag blir ju för fasen borstkämd av pojken ju, först U2 sen Madonna och nu Coldplay. Mitt liv blev bra till slut igen ;) haha.. Ingenting är omöjligt ni vet. Jag tror på det nu.

Det känns som att jag har feber nu. Jag svettas hela tiden, men nog för att det är varmt här i spain också, beror kanske på det, inte förkylningen haha.

RSS 2.0