Klubbland

Igår var jag med Igor till ett ställe där människor samlas för att åka skateboard, dricka öl och bara umgås. Jätte mysigt. Det jobbiga var bara att jag hade bränt mig så jag hade svin ont i hela kroppen, värst var det i knävecken.

Men egentligen ska jag väl inte prata i då-form, jag har skit ont i dag också. Fan va ont jag hade i natt, det kändes som att kroppen brann och det sved så in i norden när jag kom i kontakt med lakanet. haha, komiskt.

Ikväll vid 5 tiden ska jag vara med Igor och hans kompis igen. Igors kompis va med oss igår också ett tag, han heter Roma. Båda är från ryssland. Eller i och för sig är Roma från Ukraina, men han pratar ryska. Jag har lärt mig några ord på ryska men jag vet inte hur de stavas. Igor skulle visa mig låtar på hans ipod, och det stod på ryska, hur fasen kan dom förstå det där? Det var inte ens riktiga bokstäver.

Jag minns iaf att "da" betyder "ja", och jag antar att det stavas sådär. Ja ja, jag kanske inte har gett er världens intressantaste inlägg just nu men det får duga.

Nu ska jag äta frukost och smörja in kroppen. Jag kommer ju definitivt att börja ömsa skinn som ormarna gör, niiice.
Ha det bra!!

Horta

Till slut så beslutade jag mig för att vara med Damia istället. Vi åkte till hans kompis Adry och spelade playstation, eller vad de nu heter. Vi spelade iaf Mario cart!! Fan va kul! Nostalgi så det heter duga, haha. Tråkigt nog så glömde jag kameran hemma, men nästa gång lovar jag att ta med den :)

Jag har spenderat hela dagen på stranden, jag är illröd över hela kroppen och det svider. Jag kommer nog inte att kunna sova ikväll. Men så är livet.

Nu ska jag äta mat och sen duscha. Vad som händer ikväll vet jag inte. Jag kanske ska med Igor och hans kompis nånstans eller så hör jag av mig till Dani eller jobbtjejerna. Nånting måste jag iaf göra.

Nu ett meddelande till mor och far: Har ni glömt mig eller så? Jag ser varken någon kommentar på bloggen från er eller ett sms. För jag tror inte att ni är sååå upptagna.

Men men.. nu ska jag äta upp min mat. Ha det så bra där hemma! Pussar!

Barceloneta

Igår var jag som sagt ut och festa med jobbet. Det var faktiskt skit kul! Jobbet bjöd på all sprit, vilket resulterade i att man nog fick i sig lite för mycket ;) Coolt att man festa med cheferna. Min riktiga chef (Martin från Norge) gav oss sovmorgon i morse, härligt ;)

Jag har verkligen hamnat på världens bästa arbetsplats, jag överdriver inte. Allihopa är så jävla härliga, roliga och öppna. Det snackas sex hit och dit och ingen är blyg eller så. Jag är överlycklig :D Jag trivs som fisken i vattnet på allvar. Jag försöker inte att försköna något eller så men det är faktiskt så underbart som jag säger.

Efter var det kändes som 4 liter öl och några tequila så kände vi att vi nog borde åka hem, klockan 2 på natten, vilket var helt rätt beslut. Jag somna som en stock efter 1 minut ;P

Jag tog några bilder också :)


Här har ni Ida och Elin (Elin är också ny, hon börja för 2 veckor sen, vilket känns bra.. Hon är helt underbar, så snäll och rolig!!)


Gud va mongo jag såg ut! Jag hann nog inte posa på riktigt (det är min ursäkt)


Haha, Tonia (hon i rosa) ska sluta att jobba, det var därför som vi gick ut. Sen ser ni Ida, Amanda *2 ;) Amanda som gör en rolig min (?) är från Åmål, hahaha.. Fucking åmål


Den här bilden blev rätt dålig. Egentligen är min teamleader Therese (hon i svart) as snygg, men jag är tydligen världens sämsta fotograf. Therese ser ut som en fotomodell, skit snygg kropp!!! Sen ser ni Elin, Johanna (hon som är rolig på fyllan och gör konstiga saker. Det var hon som höll afrikanen i handen utan att veta om det) och sist har vi Malin :)



Här har vi två till teamleaders, Christoffer (i svart tröja) och sen den där killen som jag inte minns namnet på, haha..

Det var iaf skit roligt igår :) Idag när jag kom hem från jobbet så bytte jag om och åkte ned till stranden. Alltså jag har blivit grym att ta tunnelbanan. Jag får hela tiden byta tunnelbana och så för att komma till olika platser, och jag fixar det varje gång! Jävlar i helvete hörrni! Jag som knappt kan hitta till Öjeparken ;) haha.. Så det är jag faktiskt stolt över. Att jag klarar mig själv här i Barcelona. Nu är jag inte beroende av någon! I rock. haha.. Nördig är jag "dock" fortfarande.

Ikväll ska jag festa igen (jag vet att det är mycket festa nu men det är så jävla kul att göra det i Barca!) jag vet fortfarande inte om jag ska festa med de svenska tjejerna eller om det blir reaggegänget. Egentligen skulle jag ha festat med killarna från den lägenheten jag skulle ha från början, Esteve och Dani, men de har inte hört av sig så jag struntar i dom. För ikväll. haha..

Hoppas att ni har det bra där hemma! Lilla jag är här och njuter av varje sekund. Jag har världens underbaraste liv!!!!!!! Jag kunde aldrig ha tänkt mig det här för några månader sen. Nu är livet bättre än nånsin :D

Förlåt om jag är störig men jag är lycklig :D

Nu väntar mat, jag är vrålhungrig. Men först måste jag gå och köpa lite mat och ev. några kalla öl. Mumma.

"Hade gött"

Edit: Några minuter efter jag hade skrivit inlägget så skrev Dani och undra om jag ville festa med dom ikväll. Så nu står jag i valet och kvalet eftersom Damia har frågat om jag vill vara med dom. Hur fasen ska jag ta mig ur det här? Jag vill ju inte dissa nån av dom. Joooobbigt.

Barcelona!!!!!! Barca!!!!!



Igår var vi som sagt till La rambla och kollade på matchen mellan Barcelona- Manchester united. Jävlar vilken fest alltså! Jag var med Alba (hon som jag bor med i grön tröja) och hennes två kompisar, Hari och Elena, dom var as snälla och roliga. Jag kan inte förstå att alla jag har stött på har varit så trevliga! Inte som i sverige inte ;)



La rambla är ett jätte fint ställe, det är ju det officiella "turiststället" här i Barca ;)


Vi målade flaggor och skrev "barca" på kinderna, vi ville inte vara sämre än de andra, haha.


Målning på gång


Färdiga ;) Jag ser ut som ett stor monster bredvid dom, men jag klagar på fotografen som stod lite snett och så huka sig elena och alba bara för att hari är så jäkla kort. Elena är egentligen aaaas lång!


Lite människor som va partysugna.


Den stora tv:n


Hari har sex i blicken och jag, ja.. jag är nog sexigare ändå


Så här galna blev alla när Barca gjorde mål


Jag har aldrig sett så mycket folk!


Dom hade såna där eldgrejer (har ingen aning om vad de kallas, haha) så det såg skit coolt ut!





Sen ville några killar att vi skulle ta en bild på dom, så jag passa på att göra det också. Synd bara att de va fulare än ringaren i notre dame.

Idag fick jag börja att ta samtal på jobbet, det gick faktiskt skit bra, bortsett från att jag hela tiden kom till telefonsvararen, jävla ungdomar som inte har mobilen på när man behöver dom ;)

Ikväll ska jag iväg med alla tjejerna på jobbet och säga hej då till en tjej som jag aldrig har sett. Tydligen så ska hon hem och dom ska göra ett avslut med henne, vi "gröngölingar" får också följa med även om vi inte känner den tjejen. De ska nog bli ganska så roligt :)

Härligt med min teamleader Therese, hon säger "ni får festa hur mycket ni vill, vara bakfulla etc. bara ni kommer in till jobbet" Så skönt ;) Hon hade druckit igår (som resten av tjejgänget utom jag, haha) så alla var lite slitna, haha. Men jag mådde prima jag, Lii höll nästan på att spy, haha.. va ganska så roligt, hon sa någon kommentar som va skit rolig men jag kommer inte ihåg vilken.

Johanna hade tydligen varit på la rambla igår också, likaså de svenska killarna jag gick med i kursen, men jag såg dom inte. Men iaf, johanna skulle gå hem till sig (hon var ensam) men så kom en svart afrikan och insisterade på att gå med henne, efter ett tag så märkte hon att hon höll honom i handen, hahaha, de va så kul när hon berätta det. Kanske inte lika kul för er eftersom ni inte var där.

Men iaf, nu ska jag gå och handla lite mat. Ikväll klockan 9 ska jag avra på restaurangen i ett annat område som börjar på L om jag inte minns fel. Det får bli tunnelbanan igen då.

Ha det så bra där hemma!!!

The studio

Idag var min första officiella dag på jobbet. Det gick skit bra, jag har förvisso inte tagit några samtal än, idag fick jag samlyssna. Jag ska  inte sälja smink, jag ska jobba för "The studio" "Bli modell för en dag", ni har ju definitivt sett den annonsen. Verkar rätt så intressant. Men jag känner mig as taggad för jag jobbar med typ 10 skit roliga och härliga tjejer (och va fina de är då! holy shit.. verkligen skit snygga!) Min teamleader (Therese) är 24 år och skit snäll, glad och härlig, jag gillar henne :) Hon liknar den där blonda tjejen som spelar huvudrollen i Mamma mia, jätte söt.

Allting gick bra på jobbet och jag stortrivs. Jag bara väntar på ett bakslag nu, inte kan det väl gå så här bra?? Antagligen så kommer jag inte att sälja nånting så det skiter sig där. För inte kan en person ha så här tur e.

I morrn ska mamma operera axeln (tror jag, eller armen iaf) Lycka till mamma, jag saknar dig. Det kommer att gå bra :) Jag älskar dig.

Idag unna jag mig faktiskt en mintgrön tunika, jätte skön är den. Den kosta bara 170 kr också så det är ju bra. Ibland måste man faktiskt få unna sig saker tycker jag.

Ikväll vid klockan halv 7 så ska jag med Albas kompisar till en bar (i la rambla tror jag) vi ska äta lite, spela playstation, wii etc. och bara allmänt mysa :) Vid kvart i 9 börjar ju matchen mellan Barcelona och Manchester united. Det kan man verkligen inte missa här, alla pratar om det. Alla tjejerna på jobbet pratar om det, det finns affischer över hela barcelona, ja överallt diskuteras det fotboll och matchen ikväll. Jag längtar faktiskt. Har Barcelona omvänt mig ändå?

Jag är iaf super duper jävla lycklig just nu :D:D:D Men som sagt, hoppas att det håller i sig, haha.

Ha det bra där hemma!!! Jag älskar er!!!!!!

(p.s jag tar nog med kameran ikväll så jag tar några bilder. Jag är rätt så dålig med det, förlåt)

53

Jag är så jävla trött nu, jag sov ju två timmar idag men det är ingenting. Jag känner att jag är helt tom i huvudet (som vanligt då tänker vissa, bastards) Men jag har bestämt mig för att jag inte får sova förrän till ikväll, för om jag lägger mig nu så kan jag ju inte sova ikväll. Logiskt.

Så får att hålla mig vaken har jag tagit ful-bilder på mig själv (läs: två) på ena ser jag ut som en blåsfisk och på den andra gör jag min signaturpose (peace out!) Jag känner mig som en hippie när jag gör den posen, vilket gör mig glad, de tar ju varje dag som den kommer och allting är bara "chill", såå skönt. Fast på den här bilden så ser jag ut som en galen psykopat vs en hippie.

Ni ser ju hur trött jag ser ut på ögonen också. Stackars mig, haha.


Jag förbannar mig själv för att jag inte har tagit bilder på reaggegänget, men det kommer, det lovar jag er. Synd att jag är så dålig på namn, jag minns typ inte nån av namnen, bara de lättaste.

Berättade jag förresten att igår när jag var på Nasty mondays (diskoteket) så skulle jag och Estefa köpa en drink, då kom det fram en ljus kille till mig och frågade på engelska hur mycket ölen kostar, eftersom jag inte hade nån aning så sa jag åt honom att köpa en tequila istället som bara kostar 3 euros, vilket han då gjorde. Efter ett tag så fråga jag "where are you from?" och han svarade "Sweden".

Haha, så typiskt. Där har vi stått och pratat i en evighet på engelska när vi hade kunnat prata svenska med varann. Så då frågade jag honom (på svenska) om han är här på semester eller om han jobbar. Kan ni gissa va han svara?
Han jobbar på Multipartner! Som jag, haha, fan va coolt. Men han jobbar ju på en annan avdelning då, han säljer rakhyvlar och jag ska sälja typ smink eller nåt. Har ni sett den där reklamen "vill du vara en modell för en dag?" Jag tror att det är det som jag ska jobba med. Man har ju sett den annonsen i några tidningar där hemma, så man får knäppa modell bilder och sen får man köpa bilderna och sminket, eller nåt liknande. Jag är inte så insatt i det eftersom jag bara har sett den annonsen, men jag får ju reda på allt sånt i morrn.

Jag älskar det senapsgula armbandet, varför vet jag inte, mebn jag blir glad av att se det. De här köpte jag i Cullera, men jag vill ha ett turkost också, jag såg att en liten tant i en liten affär sålde såna armband, vart det nu var kommer jag inte ihåg så klart.


Idag var det stekande sol och jag trodde att jag skulle smälta bort av värmen. Alla de andra verkar inte beröras av värmen, men det gör verkligen jag! Shit. Men det är ju skönt också. Något solande har jag faktiskt inte hunnit med, jag har ju fullt upp hela tiden (typ) så jag har inte hittat nån tid för att åka till stranden. Men en av reaggekillarna bjöd med mig ikväll men sen loggades han ut så det blir väl antagligen ingen strand idag. Kanske bäst det också eftersom jag är så jäkla trött. Som en zombie.


I love rock n roll

Igårkväll festade jag ju med reaggegänget. Hur coola som helst (jag vill gärna tro att liet av deras coolhet (?) smittar över sig på mig, men antagligen syns de på långa vägar att jag inte hör hemma där. Men vem fasen bryr sig, haha) Det var iaf skit roligt, jag som hatar att dansa hoppade runt på dansgolvet som en stångad mammut (fin liknelse) Jag hade inte druckit så mycket alkohol, men det var stämningen, musiken och människorna som drog med mig! Vilken känsla alltså! Har ni vägarna förbi Barcelona så måste ni definitivt gå på "Nasty mondays", de spelar rock n roll och annan bra musik, inte nån jäkla house här inte. Tack och lov.

Men det var ju just därför vi skulle dit också. För att jag har sagt att jag hatar house, haha. Nästintill hela reaggegänget var samlad, jag fick träffa Danis (en av de coolaste killarnas) syrra, Estefa, hon är lika gammal som mig och helt underbar! Hur kan det få plats så mycket vackert i en människa? (jag syftar inte på utseendet, förvisso är hon ju söt också, men jag pratar om hennes insida) Hade hon frågat så skulle jag utan tvekan bli tillsammans med henne. underbar är hon. Rolig och snäll (rolig på ett mysigt konstigt sätt, hon har samma humor som mig, vilket är en fördel, haha)

Innan vi gick till Nasty mondays så gick vi till en bar och drack lite före. Jag fick en specialdrink av bar ägaren *stolt*. På nasty mondays så fick jag en drink av en av killarna som stod uppe på scenen också, den coola killen med pimp kläder (jag måste ju skryta lite, värsta kändiskillarna bjöd mig på drinkar, haha) Men det slutade med att jag gav bort dom drinkarna (man vet ju aldrig vad dom kan lägga i dem. Därför låter jag andra ta den smällen, haha, så snällt)

Men jag kallar det smart ;)

På baren så träffade jag en kille från Kalifornien, han var där på semester. Han är tydligen en skådespelare, han är med i en liten roll i den kommande filmen av han som regisserade filmen 300, den filmen ska komma ut i Juni. Rätt coolt. Synd bara att jag inte tog hans nummer så jag kan flasha runt med det, haha. Han ljög säkert. Bäst att kolla upp.

Kvällen var helt fantastisk. Jag har inte varit så här glad sen "ni vet vad" och det känns underbart! :D Jag har jätte många nya härliga kompisar, jag trivs i lägenheten med tjejerna och jag är peppad inför jobbet :) 

Men som jag alltid avslutar, jag hoppas att det håller i sig. 

Nu ska jag sova, jag sov inget i natt. Vi dansa och festa till natten blev dag, haha, iaf till klockan 5, sen satt vi och pratade tills jag gick och mötte upp mina kolleger för att skriva på alla papper.
Jag har precis kommit hem, ska äta lite och sova nu. Ha de bra där hemma! Pussss.

Amazing

Alltså, det är ju extremt. Har alla barcelonabor varit i sverige?? Nu när jag kom från Metrostationen och in hissen till min lägenhet så kom det en kille och skulle med i hissen. Han fråga vart jag var ifrån och jag svarade "sverige" varpå han sa att han har varit i Gävle! Förstår ni? Gävle ligger ju skit nära Edsbyn. Herregud. Snart kommer nån från Barcelona att säga att de har varit i Edsbyn. Jag inväntar den dagen. Nu kommer jag inte ens att bli förvånad om nån säger det. ALLA HAR VARIT I SVERIGE!! 


Rätt coolt om man tänker efter. Hela tiden känns det som att jag hör hemma här på nå lustigt sätt. Allting pekar på det.


Jag är verkligen lycklig här, känner ett pirr i magen varje gång jag tänker på Barcelona. Det är nog min stora kärlek i livet. Det och glass.


Hoppas att känslan håller i sig!!!!!

Saknar er dock (jag älskar det ordet. Dock. Det är så fult. Fult fint på nå lustigt sätt)

Nu hade jag tänkt duscha eftersom jag ska skriva med pappa klockan 8 och sen nå tag ska jag bege mig till nasty mondays. Jag ska skriva med Damia lite senare och bestämma lite mer om vad vi ska göra. Jag hörde nånting om la playa (stranden) Myspys. 


wavin' flag

Idag började jag som sagt jobbet på Multipartner. Allting gick jätte bra, skönt att höra lite svenska igen, trots att de flesta pratar med dialekt, haha.. (jag har svårt att förstå människor som pratar med dialekt) Men de som var i min grupp verkade jätte snälla och roliga iaf (de var ju i min ålder, kanske lite äldre)

Jag och den andra tjejen i gruppen (det verkar som att det mest är killar som jobbar där) ska jobba ihop så vi hamnar i en avdelning med 17 andra tjejer (eller om vi var medräknad i det) Jag vet inte riktigt vad det är som vi ska sälja än, det får jag veta på onsdag. Den andra tjejen ska jobba på kvällarna och jag antagligen på dagarna.

Vi fick gå en runda och berätta lite om oss själva. De flesta kom från skåne, jag förstod knappt vad dom sa, haha..En kille kom faktiskt från västerås så han skratta lite när jag började prata om bandy, haha. När alla chefer kom in och presenterade sig senare så pratade de om ett annat företag, Transcom, och de pratade om andra chefer etc. på det företaget och "ledaren" (han som jag fick jobbet av) sa "Jennie (eller jenny) Karlsson kommer ju från Edsbyn hon också" Men jag har ingen aning om vem hon är så det ämnet lämnade vi, haha..

Alla cheferna verkade jätte härliga också, men alla var killar (vart fan finns de kvinnliga cheferna på multipartner eeh?? Dom jävlarna) Fast de kanske finns på en annan avdelning. Så jag känner mig faktiskt rätt peppad och glad över jobbet. Men det verkar vara väldigt stressande också, och de ställer höga krav. Tur att jag har höga ambitioner också då ;)

I morrn måste jag ner till Barceloneta och skaffa lite spanska papper och sånt, så vi har bestämt att vi alla ska träffas utanför metron i morrn vid 8 tiden (på morgonen, döden! men tanke på att jag ska ut och träffa reaggegänget ikväll. Men jag ska nog stanna kvar där till den tiden i morrn för det är på samma ställe vi ska till. Vi ska till en klubb som heter "nasty mondays" och det är en klubb för bara människor som kommer från sverige, norge, danmark, finland, england etc. men självklart finns det även spanjorer. Jag ska ju dit med spanjorer. Reaggegänget, jag gillar dom. Dom har verkligen inga bekymmer, de tar det bara lugnt, åker till stranden och myser. Jag älskar dom.

Tänk nu inte att jag inte tar ansvar för jobbet för att jag ska festa ikväll, det är verkligen inte så. Jag ska bara skriva på ett papper i morrn och lämna in det till jobbet, sen är jag ledig resten av dagen, så jag försummar inte jobbet eller så. Jag är en ordentlig och ansvarsfull flicka :)

Alldeles nyss åt jag en kit kat glass, fy fan va gott! (ursäkta svordomen. Btw, alla cheferna svor på jobbet och skämta och hade sig. Jag blev lite chockad över det. De va liksom som kompisar på nåt sätt. Bäst gillar jag "ledaren" för han var också lite reaggeinspirerad med rastaflätor etc. precis som reaggegänget, haha.)

Nu ska jag kolla om dom har fixat maskinen i metron, när jag var dit nyss för att köpa en "10-gångers biljett" så funkade inte maskinerna, så jag hoppas att dom har fixat det till ikväll så jag kan ta mig hem i morrn, haha. Ikväll får jag, som tur är, skjuts av Damia på hans moto. Älska motos. (Moto=moped)

http://www.youtube.com/watch?v=OwE8PWklrow Nasty mondays

Aigua

Idag har jag hunnit att duscha, handlat och ätit mat, men fortfarande har jag mycket tid över innan jag ska bege mig till jobbet. Första dagen :S Spännande och skrämmande som sagt. Men det går nog bra. De första 2-3 dagarna ska det ju vara en utbildning så tekniskt sätt så börjar jag ju inte på riktigt förrän på onsdag.

Jag är helt proppmätt nu, har ätit pasta och tomatsås (haha, så nyttigt) innan jag går ska jag dricka en av mina favorit yoghurtar (heter det så i plural?) med kokos smak, mumma!

Jag glömde att säga att Igor (ryssen som jag träffade för några dagar sen) har en kompis från Sverige. Jag träffade honom också igår, han är från Trollhättan, men det var nog antingen den blygaste människan i världen eller den tråkigaste. Duktig att åka skateboard var han iaf. (Visste inte ens att Edsbyn spelar bandy.. hmpf!)

Nu ska jag gå och diska, borsta tänderna och kanske ta en liten promenad innan jag går till jobbet. Jag skriver väl antagligen när jag kommer hem också och berättar hur många tabbar jag har gjort på jobbet ;) 
Jag saknar er där hemma men jag hoppas att ni har det bra :)

Un beso.

Faith

Nu känns allting skit bra! Jag kände mig lite ensam tidigare idag, men nu har jag skaffat nya kompisar. Ett coolt gäng, känns härligt och roligt! Dom är skit härliga personer hela bunten. Dom bjöd med mig till stranden i morrn men eftersom jag ska jobba då så kan jag ju inte. Men vi ska träffas och "festa" i morrn istället, men jag kommer inte att dricka så mycket med tanke på att jag ska upp och jobba dagen efter.

De tre som jag fick bäst kontakt med heter Dani, Damia och en kille som kallas "pollo" men heter Mark, men hans kompisar säger pollo så han sa att jag också skulle säga det. (För er som inte kan spanska så betyder "pollo" kyckling) Dani och hans andra kompis som jag inte minns namnet på satt och spela musik vid skateboardarenan (alltså de hade munspel och sånt) de va reaggekillar, hela gruppen är lite reaggeinspirerad. Så mysiga.

När jag skulle ge Damia min msn så sa han "Va heter du på msn? anna_?" och jag svarade "Jaa! hur kunde du veta det? coolt, haha.. och sen är det 0317" och han tittade entusiastisk på mig och frågade "är det ditt födelsedatum???" och jag "Ja ?" Damian: "MITT MED!!!!:O" Men han är född -88 och jag -89. Men coolt ändå! Ödet viskade den söte reaggedani. Sen konstaterade vi att fiskarnas tecken är det bästa, och det hade vi ju rätt i.

Jag träffade Igor igen också, så vi ska träffas på lördag och dricka kaffe eller nåt liknande. 

Lite mindre roligt var att en kille som hette Sebastian kom och pratade i en evighet, men han va ju snäll. Han ville hitta på nåt i morrn kväll men jag sa att jag skulle jobba så jag inte kan (detta var före innan reaggegänget kom in i bilden) Men han har studerat inredningsdesign i barcelona!! :O och varit i sverige för 3 år sen. Så man kan ju kanske höra med han om det finns nån sån skola i närheten.

Livet leker för mig just nu. Jag är jätte lycklig. Hoppas att de håller i sig bara och att allting blir bra med jobbet i morrn. Jag gruvar mig faktiskt lite. Men just nu känns allting superbra :D

Hoppas att allt är bra med er där hemma!!

Sunshine

Idag tog jag sovmorgon till klockan 10. Min kropp är fortfarande jävligt öm sen igår. Efter jag ahde skrivit inlägget igår bestämde jag mig för att gå till El corte ingles (ett köpcentrum) så jag följde pilarna som det stod "El corte ingles" på. Men tror ni inte på fan att dom lura upp mig på berget! Inte för fasen fanns de nå köpcentrum där inte e! Jag gick de där flera kilometrarna i stekande sol (plus uppförsbacke förstås) i flera timmar för att senare få reda på att det inte fanns nå jävla köpcentrum där. Fy faan. Men de va ju i och för sig rätt bra för annars kanske jag inte hade sett alla de coola sakerna på vägen. Stora statyer (alltså här snackar vi om flera hundra meter) och stora "slott"liknande saker fanns vid det området. Riktigt häftigt faktiskt. Så min promendad var inte helt förgäves.

Men idag har jag ont i ryggen, fötterna, armarna och benen. För att sammanfatta: jag har ont i hela kroppen. Jag borde köpa en större väska som jag kan bära runt på, min lilla väska tar död på mig när jag har mycket saker i den (läs: tusentals kartor) Det var faktiskt av den anledningen jag skulle till El corte ingles. Men nu struntar jag i det, orka leta igenom hela jävla barcelona för en väska, haha.

Efter det gick jag hem, duscha och åt, sen begav jag mig ut igen. Varför sitta inne när man har hela Barcelona framför sig utanför dörrarna? Verkar inte så logiskt. Så jag gick därför till en park där ungdomar åker skateboard, så jag satt där och skratta för mig själv som en konstig människa när pojkarna ramla omkull, mohaha.

Under den timmen jag satt där kom det fram en tant och frågade om jag pratar engelska, de va också turister och skulle leta efter ett hotell (som om jag skulle veta liksom, jag har ju bara varit här i typ 2 dagar) Så jag sa att jag inte hade nån aning och de tackade och gick vidare som frågetecken (been there, done that) Hoppas att de hitta till slut iaf.

Jag såg en kille som hade en jeansväst på sig, jag kallade honom för Bon jovi (han såg ut som bon jovi från långt håll) han var faktiskt rätt så duktig. Men efter ett tag så såg jag inte honom längre, för att senare märka att han satt bredvid mig. Läskigt. Men då börja han prata och undra om jag hade en brorsa här (antagligen för att jag verkar rätt så pedofil aktig när jag sitter och tittar på pojkar som skater) Men jag sa att jag inte hade så mycket att göra och att jag var trött så jag vilade ett tag. Han såg inte spansk ut men han sa senare att han var från Ryssland och att han hade åkt till Spanien med sin mamma för 8-9 år sen. Igor heter han, haha. Igor Bon Jovi. Han bor vid  Sagrada familia (där jag egentligen skulle ha bott) Efter ett tag så skulle han åka hem så vi sa hej då.

Några minuter efteråt kom de fram en gubbe (värsta hallicken med guldsmycken och skjorta) och fråga om jag satt och sola. Jag låtsades som att jag inte förstod ett ord av det han sa eftersom jag inte hade lust att prata med en gammal gubbe, så han gick därifrån efter ett tag.

Sen gick jag hem och somna på soffan. Jag var så jäkla trött så jag somna nästan på vägen hem, haha.. Sleepwalking i ett nytt perspektiv.

Nu ligger solen på balkongen så jag ska gå ut och sätta mig ett tag. Btw så har dom min yoghurt här!!!! Med flera olka smaker dessutom! I sverige har vi bara jordgubb, exotic och vanilj, snacka om att jag blev glad :D OCH dom har nudlar också!!! Weii, haha.. Resan är räddad.

Nä nu ska jag gå och sola. Ha de bra där hemma! :)

Aprende a cuidarte

Jag sitter just nu och äter lite rostade mandlar för att få tillbaka energin igen. Jag har varit ute och gått i tre timmar (läs vilse) för att leta efter mitt jobb. Det var ingen lätt match ska jag säga er. Det må se litet och enkelt ut på kartan men i verkligheten så är det fan i mig inte det. Som tur var såg en kille att jag såg lite förvirrad ut så han gick fram och prata (på riktigt bra engelska) med mig. Så tack vare han hittade jag fram till slut.

För att minnas var mitt jobb ligger så har jag knäppt kort vid varje korsning, hörn, konstig staty/graffiti målning etc. som jag har sett. Nu jädrar ska jag hitta dit. Lite drygt att jag gick i 3 timmar när det på hemvägen tog typ 45 minuter, haha, undra vart jag var egentligen ;P

När jag kom fram till Multipartner så stod de två gubbar där, den ena fråga vart jag skulle så jag visade honom min lapp med adressen, då sa han "multipartner? Vänta, där kommer han ju" och så kom de en mörk kille och såg frågande ut. Då sa gubben till killen att jag letade efter Multipartner och killen sa till mig på spanska "hejsan" sen bröt han ut "men jag kan ju prata svenska med dig, haha" så den killen jobbade där, han ville visa mig inuti om jag ville men eftersom jag inte börjar förrän på måndag så sa jag att det inte var nödvändigt.

Jäklar va Barcelona är fint!! Herregud. 

Jag har tagit lite bilder idag under mitt äventyr:



Jag tog en paus och åt ett äpple (red deliciuos! min favorit!) Där ser ni den "enkla" kartan


Vackra (?) ödlor


Det kryllar av såna här affischer i hela Barcelona. Jäkla fotboll. Undra om Barcelona kommer att omvända mig så jag gillar fotboll? Antagligen inte, haha.




Min sköna och mysiga balkong :)


Nu säger jag och mina prinskorvsfingrar hej då för idag. Nu ska jag vila mig lite, jag är så trött i kroppen och fötterna att jag kan dö. Jag överdriver lite ;)

 

"Val no vale"

Jag är framme!!!!

Resan gick jätte bra, bortsett från att jag inte hitta min resväska. Min första tanke var "följ efter strömmen".. Men vad händer när "strömmen" delar på sig? Så att det blir flera stycken strömmar..? Ja.. Inte lätt.

Därför fick jag gå tillbaka till receptionen och haspla ur mig att jag inte visste var min resväska var. Snäll pojke om hjälpte mig. Jag skulle till "B" inte till "M3" som de flesta dumma svenskar sa. Men till slut fick jag iaf tag på väskan. Precis när jag kom till rätt ställe så såg jag väskan åka runt där helt ensam (bortsett från 3 st andra väskor eftersom ägarna troligen också hade svårt att hitta dit) och rakt in i min hand. "Yes!" Tänkte jag, små log och hånflina åt pojken som fortfarande inte hade fått sin väska. Loser.

När jag (äntligen) kom ut från det där mardrömsstället (som är såååå stort med tusentalsvägar och människor) så gick jag fram till taxizonen och fram kommer en söt, lång man. Han tyckte att jag prata språket jätte bra och att "det är roligt att prata med utländska turister som faktiskt kan spanska" för att citera den snälle mannen ;) haha.. man måste skryta lite.

När jag kom fram till lägenheten så ringde jag en signal till Alba, så hon kom och mötte upp mig. Hon är sååå jävla snäll! Hon har hjälpt mig skit mycket nu, hon gick och handla med mig och har visat runt överallt och ska visa mig Barcelona senare etc. När jag kom in i dörren så möttes jag av en kvinna i 40-årsåldern, så jag tänkte "va? Här ska inte jag vara" men det var Albas mamma. Sen fick jag träffa den tjejen som har mitt rum just nu (hon flyttar den 1 juni så då får jag ta över hennes rum. Tills dess har jag en säng i tv-rummet) Men hon kan för fasen inte vara 27 år e, hon ser mycket yngre ut än det. Fast hon är jätte söt och snäll. Synd att hon ska flytta. Men men, jag vill ju ha rummet ;)

Sen kom hennes pappa och förklara lite saker för mig (han är en söt liten gubbe och hans ögon glimmar så vackert, anna är kär i en gamling) han sa bland annat att jag inte får lämna väskan i en sekund, jag måste ha lösenord till internet (bara första gången) och att jag måste komma och hälsa på dom där dom bor (dom bor i en by utanför, därför är inte Alba hemma här i lägenheten på helgerna) Alba, hennes pappa o mamma och jag gick ner till puben här nedanför och drack lite kaffe också, dom verkar helt genomsnälla hennes föräldrar. Men de verkar Alba också. Jag är överlycklig att jag bor här. Hoppas att jag trivs bra på jobbet också för då jävlar ni, då lever jag det perfekta livet just nu. Håll tummarna för jobbet!!!!

Jag fick också träffa Cristina som kom hit ett tag. Hon har världens sötaste hund! En söt liten vit hund som heter Lola (ironiskt?) Jag har inte träffat Sofia än (hon jobbar som polis) men tydligen ska hon också vara snäll. Cristina var också jätte söt. Gud va jobbigt att bo med fina tjejer! då får man känna sig underlägsen ;) haha.. Sofia och cristina är bara här på onsdagarna egentligen, för de bor och jobbar i en annan by.

Jag har inte träffat Elena än heller (ryskan) men tydligen brukar inte hon vara här såå ofta heller eftersom hon har en pojkvän i La rambla. Kan vara lite skönt att vara själv också, så man inte blir så galen på människorna, haha.. Men Alba och Elena är här för det mesta på vardagarna. Vilket också kan vara rätt skönt.

Ikväll tänker jag inte göra något. Bara ta det lugnt. Känner mig rätt trött efter resan. Jag kunde inte sova så mycket (men ändå var jag inte nervös heller, inte när jag kom innanför gaten på Arlanda, lustigt nog) så jag är rätt trött nu.

Jag har ju redan handlat så de behöver jag inte göra i morrn. Då kan jag chilla, kolla runt i alla köpcentrum som finns här (mamma o pappa, ja ska inte köpa nåt. I promise) och förhoppningsvis sola lite.

När jag klev av planet så var det 26 grader varmt. Och jag kan lova att det kände jag av. Herregud.

Nu ska jag vila mig lite. Ha det bra där hemma! Jag älskar er!!!

First day of my life.

Idag har jag packat det sista, planerat allting in i minsta detalj (hm..kan diskuteras) och sagt hej då till alla i min närhet. Det känns enormt jobbigt. Speciellt när jag har kommit alla så nära nu på sistone. I morgon kväll är jag i Barcelona. Jag är rätt så nervös men ändå så vet jag att det är det här som jag vill göra och jag känner inget tvivel. Jag är redo.

Jag vill bara tacka alla i min närhet som har stöttat mig när jag har mått dåligt. Ni är guldvärda. Tack till er alla som har funnits där för mig när jag behövde det. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag uppskattar allting som ni har gjort för mig och jag känner mig extremt berörd av all kärlek som jag har fått av er.

Speciellt tack vill jag säga till Linda som har hjälpt mig jätte mycket med Barcelona resan. Utan dig hade jag aldrig hittat boende. Tack så mycket Linda!! Tack för all hjälp.

Från djupet av mitt hjärta, jag älskar er.

The bucket list

Alla har vi några drömmar som vi på nåt sätt vill uppfylla här i livet. Det kan vara att skaffa en bra utbildning, familj, jobb etc. och javisst, det är något som jag också eftersträvar. Men jag har några andra saker som jag vill göra i livet också. Min inspiration kommer från filmen "the bucket list" som jag avgudar.

Här är några av de saker jag vill göra innan jag dör:

* Se världens sju (nya) underverk.
-  Kinesiska muren i Kina
- Staden Petra i Jordanien
- Kristusstatyn i Brasilien
- Machu Picchu i Peru
- Pyramiderna i Chichen Itza i Mexiko
- Colosseum i Italien
- Taj Mahal i Indien
* Bo i Italien
* Göra volontärarbete
* Bada naken
(som man gjorde när man var liten. Tänk vilken befrielse. Jag är helt seriös)
* Gå på en konsert antingen med Bright eyes eller The jayhawks (Jag har hört rykte om att de ska gå ihop igen för en konsert :D Jag tror faktiskt att det var i Barcelona, hoppas!)
* Lära mig att spela gitarr
* Lära mig ett annat språk
(bortsett från svenska, engelska och spanska ;D)
* Läsa "Döden i Venedig"
* Göra nånting vansinnigt galet
* Möta en betydelsefull person som inspirerar mig
* Resa till Grekland, Irland, England, USA, Australien, Japan, Sydamerika m.m.
* Göra någonting som jag egentligen inte riktigt vågar
* Hitta den äkta kärleken.


(Sen har jag några saker som inte riktigt platsar på listan eftersom jag inte vill dela med mig av det. Jag håller det hellre för mig själv ;D)



Everywhere

Nu åkte precis Tomas, Ester och Greta. Dom där flickorna gör mig knäsvag, dom är så härliga! I morgon ska vi till Tomas och Linda, dels för att säga hej då till alla, och dels för att fira Greta som fyller 2 år :) Så söt.

Tidigare idag var jag som sagt med Malena och Linn, det var mysigt :) Tack för en mysig stund tjejer! Sen när jag kom hem städade jag och packade lite till. I morrn borde jag vara klar med allting. Ska bli skönt att veta att allting är gjort.

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och varva ner ett tag.
So long.

The calender hung itself...

Nu till klockan 11 ska jag till Linn och "ta ett avslut" med henne och Malena, haha, det känns så löjligt att skriva "ta farväl", men i och för sig så är det ju inte ett avslut heller. Diffust det där. Vi säger i alla fall "hej då, vi ses om ett tag" Bättre skrivet så.

Nu, "mina vänner", (som en gammal "lärare" brukade säga) är det inte länge kvar innan jag åker. Herregud, det är onsdag! Jag åker på fredag! (Jag tittade i kalendern nu hur länge de är kvar och fick en chock, jag visste att det var snart men inte såå snart!) Haha! Spännande och skrämmande :D

Ha en bra dag! :)

I want a lover I don't have to love

Jag älskar Bright eyes, ni borde lyssna på dem. Alla deras låtar är briljanta. Jag kan inte säga att jag har någon favoritlåt med dem eftersom alla låtarna är precis lika bra. Helt underbara. "All text och musik skrivs av sångaren och gitarristen Conor Oberst."

Den första låten jag hörde med dem var "Lua" och jag fastnade för den och blev så jäkla förälskad. Så lyssna på den. Sen kan jag tipsa er om "Lover I don't have to love", "First day of my life", "No lies, just love", "Let's not shit ourselves(To love and to be loved)" etc. Jag kan fortsätta i oändlighet.

Men lyssna på dem. Jag kan garantera att ni kommer att gilla dem.


True.

Nobody's life is filled with perfect little moments.
And if it were, they wouldn't be perfect little moments.
They would just be normal.
How would you ever know happiness if you never experienced downs?

Dum tek tek

Alltid när man ska resa bort finns det en gnagande tanke som konstant upprepar sig "Det känns som att jag har glömt nåt" Jag hatar den tanken. Hur många listor man än skriver, hur många gånger man har tittat igenom resväskan, rummet etc. så kan det ändå inte garantera att man inte har glömt något.

Det blir ju inte bättre av att jag har världens sämsta minne heller.

Idag sov jag länge, jag vaknade faktiskt lite före 11. Lite konstigt eftersom jag inte har kunnat sova så länge på evigheter. Men det går framåt :)

Apropå ingenting, min favorit låt när jag var liten var "When I kissed the teacher" med Abba, men jag minns att jag blev mobbad av min familj för det. "haha! Du har kysst *****! Mohaha" Jag hörde den låten igår och kom att tänka på det. Lite roligt. Fast kanske roligare för min familj eftersom det är ett internt skämt. Så glöm det. 

"Hopper inte rätt du e!"

Alldeles nyss tittade jag, Anders, mamma o pappa på lite urklipp från Småstadsliv, den är faktiskt riktigt rolig.
http://www.youtube.com/watch?v=_DSId30ATwM&feature=related det här måste vara ett av de roligaste videoklipp jag nånsin sett! Kalla mig lättroad, men det är faktiskt skit kul!

Det är tråkigt att jag inte kommer hinna se 2:an innan jag åker, men sånt är livet ;)

Jag har iaf fixat allt med banken idag så allting är ordnat. Känns skönt. Resväskan är också typ packad, bara lite småsaker som ska i där sen, så jag har allting under kontroll :)

Måndag - Fredag.

Michelangelo

Eftersom jag inte hade alla numren till Albas pappas bank så måste jag ner dit idag igen. Hoppas att det går bra nu då iaf. Jäkla komplicerade bank.

Hur ska jag klara mig utan min yoghurt som jag dricker varje morgon?? Jag får leta igenom hela barcelona efter min älskade yoghurt. Men den lär ju inte finnas eftersom dom bara har konstig yoghurt i Spanien. Men i och för sig är Barcelona ett turistställe..hm...

Finns IKEA i Barcelona?

Always

Idag åt jag som sagt mat med mina favorit flickor, Natha o Evis :) Det var jätte mysigt! Men så otroligt jobbigt att veta att det var sista gången vi såg varandra på längen. Sista gången jag krama om dem på några månader. Usch. Det känns så tungt just nu. Jag älskar verkligen er, jag hoppas att ni vet det. Ni är fantastiska. På allvar.

Vi började med att gå och köpa lite ingredienser till maten. Det blev pitabröd med grönsaker (och köttfärs till de andra) tzatizki, tacochips etc. Skit gott! Vi åt så vi storkna (jag iaf, haha)

Efter det blev det lite chokladtårta och kaffe, såå gott med kaffe. Jag tvinga Evis och Micke att skaffa en blogg också så jag vet lite vad som händer här hemma när jag är borta ;) http://mickeoevis.blogg.se/

Jag lovade ju att lägga ut lite bilder så jag ska väl ta och göra det också ;)

Här steks det köttfärs för fulla muggar. Natha har sina nördglasögon. Me likie ;)


Jag ville inte vara sämre, haha!


Natha and the grönsaker


Det gulligaste paret :) Evis och min käre bror. De har lånat ut sin kamera till mig också för att min kamera är typ sönder. Kan man bli sötare? Jag älskar er.


Chokladmoussetårtan med jordgubbar


Jag ser ut som en dvärg bredvid Natha o Evis, haha. And Im diggin it Natha ;P (jag syftar inte på min korthet, utan Nathas tröja)


Tack för en underbar dag älskade vänner! Jag kommer att sakna er så jävla mycket. Ni betyder allt för mig. Det vet ni.


När jag kom hem satt de här två tokflickorna i soffan och åt glass. Här försöker Ester att lära Greta hur man flinar på kort. Sekunderna efter det här tar Ester sin hand och buttar Gretas ansikte mot kameran samtidigt som Ester tittar in i kameran med världens största smile..vilket resulterade...


...i det här


Gud va jag kommer att sakna alla. Mitt hjärta brister när jag ser på de här bilderna. Jag älskar er alla av hela mitt hjärta, det vet ni. Älskade familj.

Candy love

Nu ska jag till sötaste Natha o Evis och äta mat. Vad det blir vet jag fortfarande inte. Men jag slog på stort och baka en chokladmoussetårta igår (hoppas för guds skull att den är god!)

Kommer att kännas tråkigt att säga hej då till mina bästa kompisar, de som alltid finns där. Det kommer att vara så jobbigt att de inte finns i samma land längre. Men vi ses ju snart igen :) Jag älskar er mina töser!



jag kommer självklart att ta bilder idag så de kommer upp senare ikväll :)

The cutest boy won

Grattis Norge! :D Låten var faktiskt rätt så härlig. Men pojken vann för sin charm.

Inte dåligt det heller.

Vackra pojk.

En fråga...

...är det bara jag som tycker att Twilight filmen är pinsamt dålig?

Alla tjejer verkar helt besatta av den filmen. Jag tycker bara att den är löjlig.

Läskigt

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5160488.ab

It was planned from the beginning and the plan was carried through

Idag har jag skrivit ut kartor. Jag måste ju veta hur jag ska komma till och från jobbet. Krångligt att sätta ihop kartorna själv bara (eftersom det inte finns en enda stor detaljerad karta. Jävla biblioteket) Tacka vet jag google. Men den kartan är ju inte världens bästa heller eftersom jag inte kan se området detaljerat.

Det börjar närma sig nu. Nånting jag har väldigt svårt med i spanskan är siffror, fråga mig inte varför, jag har bara svårt för det. Lustigt nog, det brukar ju vara det första man lär sig utantill. Men jag kan inte det fortfarande (nu syftar jag på sextio, sjuttio etc.)

I morrn ska jag, Evis o Natha hem till Evis för en avslutningsmiddag och mysa :) Jag kommer att sakna mina flickor!! Så otroligt mycket. Men ni får ju komma och hälsa på :)

Nu ska jag äta nåt, man blir hungrig av att planera sitt liv, haha.

And I'll be there forever and a day - Always

Jag kunde inte fixa det där med banken idag, tydligen behöver jag mer information om den mannen, haha.. Men jag löser det till måndagen.

Nu ska Micke och Evis komma hit och äta tacos :) Ska bli mysigt. Det kommer att bli skit jobbigt att säga hej då till alla igen, jag vill inte ens tänka på det.

Natha, jag tänker på dig! Du är verkligen en sann vän. Dig kan jag alltid lita på. Du är fantastisk. Glöm aldrig det. Tack för att du är du <3


I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words don't rhyme
And I know when I die, you'll be on my mind
And I'll love you - Always

Danone

Nu ska jag till banken och betala ett förskott till Albas pappa (det är tjejen som är supersnäll, hon som jag har kontakt med) Jag får inte lägenheten före 1 juni men dom sa att dom hade en extra säng som jag får sova på tills dess, dom är så söta!

Jag ska också passa på att växla pengar när jag ändå är på banken. Det är inga små summor vi pratar om, eftersom jag är typ pank så måste jag göra upp en budget. Det är inte kul att se hur pengarna flyger iväg, haha. Men det är det antagligen värt.

Nu ska jag äta upp min yoghurt och dra till lilla byn. Det kommer antagligen att vara en ganska så drastisk förändring att komma från lilla Edsbyn och sedan till en storstad - helt ensam. Jag är så nervös men ändå så jävla glad! :D

Lua

Jag kan nu säga att jag har boende i Barcelona! :D Jag fick det boende jag ville ha till slut. Jag ska bo med 4 tjejer. En tjej (den tjejen jag har kontakt med) är 18 år, den ryska tjejen är 27 år och studerar design och de två sista tjejerna är 30 år och den ena är polis och den andra jobbar som vakt, eller nåt liknande, haha. Dom verkar jäääätte trevliga och jag ser verkligen fram emot att bo med dom! Gud va härliga de verkar! Hoppas att de är så härliga i verkligheten också :)

Connor

Dagen D närmar sig med stormsteg. Det känns som att jag inte får nånting gjort, men vad kan jag göra? Jag letar boende för fullt, har småpackat resväskan, skrivit listor etc. Men jag borde växla lite pengar också. Med mitt minne kommer jag att glömma det.

Jag kanske ska berätta lite mer om jobbet. Det jag vet nu är att jag ska jobba som telefonförsäljare på ett svenskt företag, One contact. Vi ska jobba i en grupp på 15 personer och ha en coach som hjälper oss. Det kommer antagligen kännas som att ha muntligt prov varenda dag under 6 timmar. Känns lite skrämmande men ändå väldigt bra eftersom man kan få mycket hjälp och så. Så man inte sitter där med hundratals människor och undrar "jaha, och va ska jag göra nu?" Då kommer min coach in och hjälper mig.

Hoppas att min coach är snäll, haha.

Come on get higher

Jag är oerhört trött idag. När jag kom hem från Bollnäs la jag mig på soffan och vakna inte förrän jag tyckte mamma sa "Va sa du?" Så jag tänkte att jag antagligen hade pratat i sömnen.

Men de va bara så att mamma inte ens var inomhus. Hon gick ute på gräsmattan. Lustigt.

Därför gick jag till köket och tog lite kaffe, så jag hoppas att jag kommer att bli lite piggare nu då, men troligen inte. 

Jag köpte faktiskt ett par skor, ett par sandaler som kändes som en dröm på fötterna, hur bekväma som helst. Där fick du ditt jävla skavsår!

Jag fick med mig lite andra saker också, men de är inte så värda att nämna. Fast egentligen har jag ju redan nämnt det nu. Onödigt.

Här är skorna, de ser kanske inte så fina ut på bild, de är finare i verkligheten. Men som sagt, just nu går bekvämlighet först.
 

Eftersom jag tydligen har tappat bort mitt vanliga halsband, det jag fick av mamma o pappa när jag fyllde 18 år, så köpte mamma ett nytt halsband till mig idag, hon är så söt :) Det är ett hälsingesmycke.. så att jag kommer ihåg mina rötter ;D


Just nu sitter jag och försöker att memorera namnen på tunnelbanestationerna. Hm.. inte så lätt när de heter konstiga saker som "Pubilla cases", "Sant lldefons" och "verdaguer".. hade det varit några få så hade det ju varit okej, men inte när det kryllar av dom så de ser ut som en myrstack.


Nu ska jag nog dricka lite mer kaffe och sätta mig framför tv:n igen, Friends börjar ju snart. (Jag tänker fortsätta att säga Friends och inte "Vänner", man säger ju alla andra namn på engelska "Desperate housewives", "How I met your mother", "Scrubs" etc. så varför kan man då inte säga originaltitel på Friends?)

Look for a rainbow in every storm...

Idag ska jag till Bollnäs med mamma och hennes underbara kompis Gunilla. Jag måste titta efter ett par sandaler. Jag får skavsår av mina jäkla ballerina skor och jag måste ha ett par som sitetr kvar på foten (alltså är inte flip-flop ett alternativ. Här ska vi ha bekvämlighet)

I natt slog jag rekord i de mest underligaste drömmar på rad.

Det verkar lösa sig med boende i alla fall, men jag vågar inte säga så mycket mer innan det verkligen är fastställt. Men det boende som jag har hittat nu verkar helt underbart. Håll tummarna!!

Tvshop kan faktiskt vara rätt så intressant. Det är helt fantastiskt hur alla produkter kan vara så otroligt funktionella.

Bluff.

Love.

Kolla va min älskade Natha har gjort för mig och Evis: http://www.youtube.com/watch?v=KUbAxaTqJX8

Jag älskar er Natha och Evis!! av hela mitt hjärta :)  Jag kommer att sakna er så enormt mycket, men ni måste komma och hälsa på :)

Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Eiffeltornet

Alla mina kläder som jag ska ha med mig ligger nu på sängen. Visserligen är det väl onödigt att börja packa nu men jag ville se på ett ungefär hur mycket kläder jag behöver ha med mig. Egentligen så behöver man ju inte ha med sig så mycket, och man får ju bara ha 20 kg också, så jag tar bara med det nödvändiga.

Mitt rum ser ut som en krigszon just nu. Det ligger saker i varje liten vrå, dammtussar och tidningar ligger i omlott, haha..


Det är så lustigt att det i ena sekunden är jätte (lite överdriv) varmt och sen i nästa regnar det. Jag fick i alla fall en glimt av solen. Härligt.


Jag vet då en sak jag kommer att sakna... mammas blåbärsmuffins! En tugga av hennes muffins och man är i himmelriket. Jag överdriver inte den här gången.


Jag måste på allvar ha parkinson. När jag skulle ta den här bilden så stod det (efter ett x antal upprepningar) "Bilden är suddig, ta ny?" I helvete heller. Är man skakig så är man.

Älska Ted Gärdestad.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Adios!

Fins aviat!

Biljetten är bokad! Den 22 maj drar jag till Barcelona!

The future freaks me out... in a good way

Idag tog jag en timmes sovmorgon, sov till klockan 10. Skönt att jag kan sova så länge nu, tidigare har jag vaknat runt 7. Äntligen börjar jag bli normal igen ;) haha..

Idag ska jag till tandläkaren, jag måste ju fixa allt sånt tråkigt här innan jag kan åka till Barcelona. Det börjar närma sig nu :S :D (det är så jag känner, det är en skräckblandad förtjusning)

Men jag ska kanske skjuta på det en vecka om jag får, så jag hinner kolla upp boende lite mer innan jag åker. Jag vill inte stå där mitt i centrum, men alla mina väskor och tänka "jaha, och vart ska jag nu?"

haha. Läskigt.

Knäckebröds dansen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Plw-6DrXxg8

Haha, så mysiga.

PisoCompartido

Jag letar frenetiskt efter boende. En japanska har hört av sig. Hon pratar extremt bra spanska. Oh my God. Jag har skickat tusentals mejl till olika personer ikväll så jag hoppas att dom hör av sig.

Den snälla pojken från den andra lägenheten mår dåligt för att jag inte kan bo där och han sa att jag får bo där några dagar om jag inte hittar nåt boende före. Så snäll. Snälla pojkar gillar vi. Vi har bytt nummer så vi ska festa ihop när jag kommer ner. (Måste skaffa kompisar, vill inte vara helt ensam i ett nytt land, haha)

Den japanska tjejen verkar snäll också. Men fasen va dyrt det är att bo i Barcelona.

Men det verkar helt underbart där.

Bad luck

Helvete.

En av flickvännerna till en av killarna ska bo i den där lägenheten, så jag kan inte bo där. Helvete..

Måste leta vidare.

Jävla otur.

Paaanik.

Under my thumb

Jag gillar att skriva listor. Här bredvid mig har jag några listor inför Barcelona, "Saker att ta med", "Saker att göra före", "Saker att köpa före" etc. Det kliar i fingrarna på mig, hur kan man vara så besatt av att skriva listor?

Jag sitter här och ler för mig själv, som den lilla psykopat jag är. Jag ler för jag tänker på hur mycket jag älskar när människor svarar på en retorisk fråga. Det är så löjligt. Löjligt och roligt.
 
En annan sak som är roligt är att Zach Braff har rätt. Vi svenskar upprepar alla ord vi säger. Som till exempel, "Hej hej!", "ja, ja" och "tack, tack". Vi svenskar är lustiga. Men vem är inte lustig egentligen. (Inget frågetecken eftersom det inte är en retorisk fråga. Det är ett påstående) 

Nu ska jag gå tillbaka till mina listor, göra kaffe och påminna min mamma om att Hem till gården börjar kvart i. Min kära mor lever för Hem till gården.

Carpe diem

Det känns rätt lustigt att börja om på nytt igen. En ny blogg. Ett nytt kapitel. Jag vet inte om jag ska säga "Ett nytt liv", eftersom jag ju lever samma liv fortfarande. Men det kommer att bli förändrat. Ett förändrat liv.

Den 25:e maj börjar jag jobba för One contact i Barcelona. Det ska bli så otroligt roligt men ändå rätt så nervöst. Jag har aldrig varit I Barcelona, i och för sig har jag bott i Spanien i 6 månader (för er som inte vet det) så jag har i alla fall lärt mig språket, vilket kan vara ett plus.

Jag har hittat ett boende i närheten av mitt jobb, bara några tunnelbanestationer ifrån. Perfekt. Jag ska bo med fyra pojkar (om man nu får kalla killar mellan 19-24 år för pojkar) Det ska bli rätt så intressant. Tur att jag har 4 bröder så att jag är van. De kommer från Belgien, Barcelona och Menorca, jag kanske kan lära mig ett av de tusentals språk som de talar i Belgien. Håller tummarna. (Om jag inte minns fel så kommer Poirot från belgien, ääälska Poirot.. Även om han är fiktiv. Kärlek som kärlek)

Jag såg att de har playstation i vardagsrummet, lika mycket som jag älskar Poirot älskar jag playstation. 

Jag kommer att stortrivas. 

(Om ni undrar över mitt bloggnamn så kan jag försäkra er om att det är väldigt poetiskt och innehåller ett betydelsefullt budskap. Självklart)

RSS 2.0