Kisses

Just nu sitter jag och äter vindruvor och persikor, fasen va gott det är. Frukt är underskattat. Men självklart är choklad godare ;) Idag unnade jag och Sanna oss en varsin cafe latte och choklad muffins från starbucks. Starbucks finns överallt här i Barca, fy fan va gott kaffet är där! 

Vid klockan 5 ikväll ska jag till stranden med tjejerna från jobbet, det ska bli mysigt :) Sen ikväll vid kl. 22.00 ska jag träffa Pablo, vi ska till mitt favoritställe (fontänen med musik och vattenshow) och Pab's favoritställe uppe i bergen, första gången vi träffades så tog han mig till det hotellet som finns där uppe också, med utsikt över hela Barcelona (lite överdrift men ni förstår tanken). Det blir nog en rätt så bra dag idag :)

På lördag kommer mamma och jag längtar som en galning på att få krama henne!!!! :D

Saknar er där hemma.

Madrid

I helgen var jag som sagt i Madrid med Pablo. Vi bodde i Guadalajara, en bit utanför Madrid, men i lördags så åkte vi in till Madrid och utforskade staden, och herregud, Madrid är otroligt vackert. Vackrare än både Valencia och Barcelona tillsammans, dit måste jag åka fler gånger! Vi funderar på att åka dit igen i september för då ska Melendi spela i Guadalajara, och vi har ju gratis boende hos Pablos söta moster :) Eftersom jag inte äter kött så hade dom tillagat nån slags tonfisk med grönsaker som var skit god! Jag trivdes som fisken i vattnet (ja, det är menat som ett skämt)

I fredags när vi kom fram så var vi trötta så vi åt bara sen gick vi runt ett tag i staden och tittade på olika statyer och byggnader, det var jätte mysigt, det är otroligt fint i Guadalajara, en mysig liten stad med gamla fina byggnader.

I den här kyrkan så gifte sig Pablos föräldrar, hans mamma är från Guadalajara och hans pappa var från Alicante. Så Pablo växte upp i Alicante, Alcoy. Troligtvis ska jag dit helgen efter att mamma har varit här, eller jag har fått en inbjudan att följa med honom men jag har inte tackat ja än. Men det borde jag.



En cool staty i Guadalajara.


Söta Pablo vid fontänen, haha, han gillade inte riktigt tanken att ta om den här bilden 3 gånger eftersom jag glömde blixten varje gång, därav det ansträngda och löjliga leendet ;)


Det fanns jätte många ankor vid en damm som jag sprang efter för att få bilder på, men de rackarna är snabba, men jag är snabbare ;) haha. Jag fick dig!


Sen i lördags tog vi bilen och åkte in till Madrid, det vita strecket i bakgrunden är ett flygplan, linsen är inte skitig, haha.




Sen bestämde vi (nej, inte vi, utan Pablo) att vi skulle åka båt, eller ro den själva, vilket först inte lät som en bra idé, men det var faktiskt riktigt mysigt. Pablo trodde att det skulle kosta 200 kr att låna en båt i 45 minuter, haha! Vilken kille. Det kostade 40 kr.


Utsikt från båten ;)


Pablos andra moster flyttade till Arizona och gifte sig med en kille därifrån, så när Pab var 18 år så åkte han dit och bodde där med dom, så han är jätte duktig på engelska, men vi pratar aldrig engelska eftersom jag vill prata på spanska. Jag känner mig faktiskt dubbelt så mycket säkrare på spanska än engelska nu eftersom jag hela tiden pratar spanska, haha, lustigt.


Sen träffade vi Pablos syster som bor i Madrid, hon heter Maria och jobbar som journalist. Hon skriver bland annat om vilka nya sminkprodukter, parfymer och kläder som finns på marknaden just nu. Hon var så söt, hon gav mig ett läppstift och ett läppglans som hon precis hade skrivit recensioner av. Det lustiga är att Pablos brorsa och syster är blonda, deras mamma är blond, medan Pablo blev jätte mörk, den typiska spanjoren, men Maria hade gröna ögon och var blond, hon ser verkligen inte spansk ut. Men söta är de båda trots allt ;)


Maria ville ta en bild med mig för hon tänkte att då skulle hon se svensk ut, hon är otroligt liten Maria, som ni ser på bilden. Jag kände mig som en jätte bredvid en kort dvärg, haha.


Sen gick vi till ett ställe som heter Santa Ana, vilket är mitt hood ;)


Kapellet, eller var det nu var, i Madrid, helt underbart vacker sådär mot kvällen.


Solen låg på staden en bit bort och jag tyckte att det såg skit fint ut så jag insisterade på att ta tusentals bilder på det, Pablo va mindre road, haha.


Vid 12 tiden på kvällen så bestämde vi oss för att åka tillbaka till Guadalajara och besöka barerna där. Det slutade med att jag hade tequila race med mig själv eftersom Pablo bara kunde dricka 2 tequilas, vilken pussy, haha. Jag tror att den här bilden är tagen efter den 4:e tequilan och martinisarna (va fult det låter i plural, det kanske inte går att böja det så heller, äh, strunt samma)


Pablo vägrade att låtsas slicka glassen, han är väl antagligen för gammal för att böja sig så långt, mohaha. Det är ett internt skämt som jag har mot honom.

Här är vi, efter några tequila och några drinkar, fulla men glada. Jag hade skit roligt i Madrid och Guadalajara och jag hoppas verkligen att vi åker dit igen i september!! :D

Hoppas att ni gillade bilderna ;) Nu ska jag gå och duscha. Ha det så bra där hemma!


You must love me

Jag är precis hemkommen från en liten träff med Sanna, Malin och Therese (tjejerna från jobbet) på stranden. Vi hade jätte mysigt :)

Sen nu på vägen hem från metron så splittrades vi eftersom jag skulle åt det andra hållet, vid en station så kom det på en norsk familj som var jätte trevliga och härliga. De tyckte att jag skulle komma och jobba i norge för att (hör och häpna!) jag förstod norska så bra, wihoo.. jag tror att mitt jobb har gjort så att jag har lättare för att förstå dialekter nu. Tidigare så hade jag inte förstått ett ord av vad de sa. Coolt ;)

I morrn klockan 18.00 drar jag och Pablo till Madrid, jag kommer inte att ha tillgång till data under hela helgen så förvänta er inga uppdateringar ;) Men jag lovar att det kommer bilder på måndag. Ni får ha det så bra i sverige tills dess.

Snart kommer mamma också!! :D Jag älskar er alla, speciellt mamma o pappa. Tack för att ni alltid finns där och stöttar mig. Pussar o kramar!

Lucky star

Idag gick det skit segt på jobbet, vi ringde till så kallade "kalla nummer", det innebär att våra kunder inte har blivit rekommenderade av någon. Det är verkligen as svårt att övertala dem att komma då eftersom de tror att vi är telefonförsäljare, det är vi inte. Vi säljer inget. De flesta la på i örat på en, det är verkligen otrevligt att bete sig så. Så nästa gång en telefonförsäljare ringer er, lägg inte på i örat på dem utan va trevliga - det lönar sig i längden. Annars slutar det med att det står en kommentar bredvid ditt namn och nummer "Surkärring. Skit otrevlig" och så vill vi inte betraktas, eller hur? ;)

Ikväll ska jag och Sanna kolla in min nya lägenhet. Hoppas att den ser bra ut och hoppas att människorna är trevliga. Nu tänker jag äta en persika och ta en snabbdusch, på vägen hem så rann svetten längs ryggen. Kanske inte så fräscht.

Ha det bra där hemma!

Spanish Lesson

De dåliga nyheterna: Jag är fortfarande sjuk.

De goda nyheterna: Jag ska på Madonna ikväll!! :D

De goda nyheterna *2: Jag ska kolla en annan lägenhet i morrn kväll :D Håll tummarna att den är bra!

Nu ska jag vila lite till och sen ska jag duscha. Jag ska möta upp Pablo och hans vänner Raul och Ewelina klockan 7, sen drar vi till Madonna!! :D Pab ska ju till Poland i början av augusti för Ewelina är därifrån och Raul och Ewelina ska gifta sig där. Så då får man äntligen lite semester, haha ;) Jag skämtar. Mamma kommer ju i början av augusti också :D :D :D Jag längtar som en toka!!

Ha de bra där hemma!

Leende guldbruna ögon

Ni kanske undrar varför jag inte skrev blogg igår? Det beror på att jag har fått världens förkylning med feber och hela paketet. Känns väl sisådär. Så hela gårdagen (minus en halvtimme vid 12-tiden) spenderades (ensam, tro inget nu ;D) i sängen. Jag sov heeela dagen men gjorde en paus vid 22.00 tiden för att borsta tänderna och sedan tillbaks till sängen igen. Och tro det eller ej men jag kunde faktiskt sova hela natten också. Vilket är lite lustigt med tanke på att jag hade sovit i princip hela dagen.

Det där stoppet vid 12-tiden berodde på att jag hade bestämt tid med en kvinna över en lägenhet. Jag måste ju hitta en ny lägenhet till slutet av augusti/början av september så jag har skrivit till en massa lika människor och i lördags så ringde en kvinna och frågade om jag kunde komma och titta på den igår. Vilket jag gjorde, men jag gillade den inte. Bara att leta vidare. Jag kan ha den som sista utväg.

Jag känner mig fortfarande skit dålig så jag ska nog sova ett tag nu och sen kanske titta på en film. Jag måste ju bli frisk till i morgon. DÅ SKA JAG PÅ MADONNA!!!!! :D Tack snälla och underbara Pablo för gratisbiljetten ;) Jag vet att du älskar mig, haha!!

Ha de bra där hemma!!

Jag och Sanna i fredags :) My love!!



Another chance

Igår gick det jätte segt på jobbet, vi ringde till personer som vi redan har ringt till förut. Så de flesta sa "Men ni har ju redan ringt mig och jag har sagt nej" Men jag kom upp över det utsatta målet iaf, men det krävdes extremt mycket övertalning för att klara av det. I såna här tillfällen är det bra att jag kan manipulera folk ;) haha.

Sen på kvällen gick jag hem till Sanna och vi gjrode tacos och drack vin, jätte mysigt :) Sen kom Sannas rumskompis Nina hem och vi fortsatte att dricka rött vin, jag tycker egentligen inte om rött vin men det gick faktiskt ner, den var rätt god. Sen mötte Julia (den ryska tjejkompisen till Sanna och Nina) upp oss hemma hos dom. Vi drog till en irländsk pub och mötte upp Ninas "pojkvän" (och dj) Suiji. Han är från New york. Han spelade på den puben så det var därför som vi gick dit.


Sen drog vi alla till diskoteket Catwalk som ligger vid stranden. Vi kom in på VIP avdelningen eftersom Suiji brukar spela där (statuuus) Så där så dansa vi och drack absolut vodka (btw så vet inte nästan någon om att absolut vodka är från sverige, fy faan) Den kände Dj:n Rger Sanches spelade där igår (Ni vet, han som har gjort den där låten "Another chance" I videon så går en tjej runt med ett hjärta i en stad och hjärtat blir större och mindre varje gång hon får mycket resp. lite kärlek) Här kan ni se den: http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM Ni ungdomar känner definitivt igen den, den var känd för några år sedan.

Vid klockan 6 så var jag så jäkla hungrig att jag drog hem. Men jag var inte hemma förrän klockan 7 eftersom en av killarna som jobbar på Catwalk (han heter Jaume, vilket är rätt så roligt eftesom det finns en metr station i närheten av mig som heter så) insisterade på att köra hem mig (han hade inte druckit så ni vet, han jobbade ju)


Don't stop 'til you get enough

Idag när jag stod och lagade mat så kom ägaren till lägenheten hem och sa att vi måste flytta ut härifrån i slutet av augusti eftersom han ska sälja lägenheten. Det är inte orättvist på något sätt eftersom de bara lovade mig att jag skulle få stanna här i 3 månader så det var nästan väntat. Men självklart känns det ändå rätt så tråkigt. Jag gillar den här lägenheten.

Så nu har jag letat efter en ny lägenhet. Det är tur att jag har skaffat mycket kontakter här i barcelona som kan hjälpa och tipsa mig. Jag älskar dom.

Jag är trött just nu. Jag ska nog vila lite tills Sanna hör av sig och vi ska dra. Antagligen ska vi gå och se nån fight, jag vet inte vad det går ut på med det är iaf muskliga killar som fightas.

Me gusta.

Jag mötte Lassie..

Tänk er det här:

Jag kommer och går på gatan med Pablo. Jag gruvar mig för vad jag ska säga. Jag tittar upp på killen som möter mig, jag ser först hans coola hatt sen tittar jag på hans söta ansikte, mitt hjärta slutar och slå och jag skriker rakt ut, "DET VAR JASON MRAZ!!!" Pablo tittar på mig med förvånade ögon (han trodde först att jag hade gått en hjärtattack fick jag höra sen) och frågar "Vem är det?"

Vem är det?! va fan, det är j Jason mraz! Men dumma anna gjorde ingenting. Han hann svänga in till sitt hotell. Fy faaan. Men hans kompisar stod fortfarande utanför. Så jag frågade dom om de verkligen var Jason, de svarade först nej, men sen när jag sa att jag verkligen SÅG att det var han och visade de "Im yours" på min mobil så konstaterade de att de va han. Tydligen ska han spela här i närheten av mitt hem i morrn. Jag har gångavstånd ;) haha..

Pablo ska kolla hur mkt biljetterna kostar, jag vill inte lägga ut mkt pengar just nu. Så troligen går vi inte dit.

Söta pablo ska bjuda mig på madonnas konsert nästa vecka :) Trots att jag sa att jag bara vill vara kompis med honom. Han blev ledsen men jag övertalade honom om att allting kommer att bli superbra. Vi är skit bra kompisar och de kommer vi att fortsätta att vara :) Kul att stå så nära en kille.

Nu ska jag sova tror jag faktiskt,jag är trött efter den här dagen.

Jason Mraz.


wow.

http://www.youtube.com/watch?v=_JUza-NmgOo


Jahapp..

..dags att ta sig i kragen nu då. Jag har huvudvärk så de heter duga. Jag tror att gudarna straffar mig också. När jag stod och gjorde sallad i köket så skar jag mig först med konservburkens lock, sedan stötte jag armbågen i kylskåpsdörren och på väg till mitt rum så snavade jag nästan på mig själv. En tillfällighet eller låg det något (läs "någon) bakom det?

Aja, snart är det gjort iaf.  Fort ska det gå. Som att dra av ett plåster. (By the way så har jag ett plåster på mitt finger eftersom det vägrade att sluta blöda. Förlåt mig Gud)

Jag hoppas att huvudvärken fösvinner snart. Hoppas att den försvinner tillsammans med mitt dåliga samvete. Nu ska jag dra mig mot metron. Wish me luck!

Angel eyes

Idag blev det en lugn dag för mig, jag måste vila upp mig inför morgondagen. Jag är nervös, stackarn. Men jag vet att jag kommer att må bättre av det. Några av er förstår mitt kryptiska inlägg, jag ber om ursäkt för det.

Jag är as trött idag, jag har sovit lite siesta, gick upp och duscha och nu funderar jag på att somna om igen. Jag är så trött hela tiden, det är nog bäst om jag köper lite koffeintabletter.

Efter jobbet så gick jag och handlade, sallad, avokado och fetaost som vanligt, får jag inte en del av det varje dag så får jag abstinens. På allvar. Fan va gott det är.



Jag ääälskar den här bilden. True love.

The proposal

Igår var jag som sagt på date med pablo, känns rätt löjligt att säga så med tanke på att vi har träffats i en månad nu, haha. Det är en riktigt söt och snäll pojke. Det var faktiskt helt underbart, dejten alltså. Vi började med att gå runt på alla söta gamla små gator här i barcelona, efter det så satte vi oss vid ett bord utomhus och beställde mat. Sallad med mango och tofu till förätt och spagetti och torkade tomater i sås till huvudrätt, fasen va gott alltså. Till det så drack vi ett skit gott vitt vin som tydligen ska komma härifrån trakterna.

Jag har precis kommit hem från bion med pablo, jag fick bestämma och jag valde den där nya filmen med Sandra bullock, om man tar metron så finns det en stor biosalong där de spelar upp original filmer, alltså, de har original rösterna och är inte dubbade. Hallelulja! Filmen var så jäkla rolig! Malin Åkerman (svenskan) spelade också med i den men det var bara en biroll. Jag kommer definitivt att köpa den filmen, jag älskade alla skämten i filmen och hela biosalongen skratta högt och glatt. Då blev jag lycklig. Så se den! Den heter The proposal. Här har ni trailern: http://www.youtube.com/watch?v=JkatEXBsHDo

Nu ska jag ta mig nåt att äta sen ska jag se en film och sen sova. Jag är rätt så trött idag ;) Ha de bra där hemma! Jag saknar er så otroligt mycket. Mamma o pappa, jag älskar er.

Tusen och en natt

Igår skulle det egentligen bli en superstor fest för mig och Sanna, men det slutade inte så. Det blev en lugn kväll istället, inte mig emot :) Det var jätte mysigt!

Idag ska jag och Sanna till Plaza Catalunya och kolla i affärer. Sen ikväll ska jag på en date med Pablo. Vi ska till den "gamla stan" el gotico och äta på restaurang, jag vet "dock" inte vart än, det skulle tydligen bli en överraskning ;)

Nu ska jag vila mig lite till. Jag drömde så konstiga drömmar i natt att jag är helt slut idag, haha.

Förlåt för det korta inlägget men jag har inte lust att skriva. Ha de så bra där hemma! Jag saknar er...

Min msn konversation med pappa just nu:

Anna säger:

pratar ni om mig eller har ni glömt mig?

Ola säger:

vem är du?då

Anna säger:

fy va taskig


Tour de france

Igår gick jag och Pablo och kollade på Lance Armstrong (heter han så? den som är så duktig på att cykla, haha, jag är väääldigt insatt i ämnet som ni ser) Egentligen ville jag inte gå eftersom det är så tråkigt med såna tävlingar, men jag blev bokstavligt bortrövad mot min vilja av den mest entusiastiske cykelmänniska som jag någonsin har träffat. Vem fan köper tre cyklar för priset av en begagnad bil? (en cykel kostar ungefär 10 000 kr) Pablo är en speciell pojke som ni ser. Han vill att jag ska låna en av hans cyklar så ska vi bege oss ut på ett äventyr. Men jag vet inte, jag har inte råd att betala den om jag skulle ramla, klumpig som jag är ;) hahah..

Idag var det en rätt så seg dag på jobbet, men det var helt okej. Cristian fyller år i morrn så han hade köpt med sig muffins så vi sjöng för honom. Han såg så stolt ut. Som ett litet barn som just har lärt sig att cykla (det var meningen att vara vitsig)

eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt så sov jag siesta när jag kom hem. Den varade i 3-4 timmar, nice.

Ikväll ska jag ut och festa med älskade Sanna. Vi hamnar alltid i de mest konstiga situationer, jag tänker inte nämna nånting om gårdagkvällen ;) hahahaha!!!!

Nu ska jag äta min sallad sen ska jag höra med Sanna om hur kvällen kommer att te sig. Ha de bra där hemma!!

Nunca te olvides de mi

Idag slog jag nästan rekordet på jobbet, med flest antal bokningar alltså. Jag fick 33 och rekordet är 34, lite irriterande, men det gör inget. Jag fick iaf ett pris ;D Hudprodukter från The body Shop, me likie. Det var jätte sött av de alla och de var jätte peppande och härliga hela bunten :) Jag gillar mina jobbar kompisar. Speciellt Sanna självklart!

Igår beställde jag biljetten åt mamma så hon kommer den 1-8 augusti!! :D Min mamma är grymt modig, hno har aldrig flygit förut och nu kommer hon att flyga helt ensam. Riktigt modigt gjort älskade mamma! Jag är stolt över dig.

Igår gick jag och Pablo och köpte glass, eller det var egentligen yoghurt med choklad och godisbitar i, skit gott. Danone. Sen efter det så gick jag hem och satte mig och kollade på sex and the city tills jag somnade, haha.

Ikväll kommer pablo hit och vi ska äta pizza, chips och kolla på Forgetting Sarah Marshall. Jag ääälskar den filmen. Hoppas bara att han kommer att uppskatta den filmen. Det kommer nog att bli en bra kväll ;)

Nu ska jag städa lite (mitt rum är ett bombnedslag) sen ska jag gå och handla dricka, oliver och chips. Mmm...

Ha de bra där hemma!

(Frida R.I.P, Jag hoppas att du har det bra nu...)


Wind of change

Nu: Stranden med Sanna :D

Ett meddelande till mor: vi pratar om flygbiljetten senare ikväll. Jag har inga planer inför kvällen så vi kan prata om resan då. Hör av dig. Jag älskar dig!

Nu ska jag dricka vatten och sen åka till Verdaguer för att möta upp Sanna och dra till stranden i Barceloneta, niice.

ha en jädrans underbar dag!

Chasing cars

Jag har glömt att berätta att Snow Patrol var förbandet till U2, före så hade jag aldrig hört talas om dom, men där hade jag fel. Direkt när jag hörde den här låten http://www.youtube.com/watch?v=BSfw-qWAJ4w så kom jag ihåg dom, jag älskar ju den låten!! Men jag visste inte att bandet hette Snow patrol som sjunger den. Men det var också helt jävla fantastiskt att se dom. De hade nåt magiskt över sig, söta pojkar.

Nu ska jag och Sanna bege oss till marknaden, den ligger precis bredvid den stora "dildon" som vi säger på jobbet. Det finns en (känd) stor byggnad av nåt slag som ser ut som en dildo. Marknaden är i närheten av den så det borde inte vara så svårt att hitta. Sanna och jag har blivit helt jävla grymma på att hitta med metron. Vem kunde tro det om mig liksom? Wow.

Ikväll ska vi ta en lugn kväll, vi känner inte för att festa. Så jag vet inte vad vi ska göra, kanske kolla på film eller gå på bio :) Nånting mysigt iaf.

Jag ska leta efter flyg till dig idag mamma, vi pratar mer om det sen. Ha det bra!

U2!!!!

Anna, fredag 18:47
"Mm.. va gott det skulle vara med lite yoghurt" Så jag går till köket och öppnar yoghurtförpackningen, sen går jag till zinken (som jag alltid gör) och tömmer ut det översta skiktet som ligger som en vattnig hinna över den stela yoghurten (den ska vara så) och "plupp" säger det och hela yoghurten ligger i zinkfatet. "Jaha, vilken jäkla otur. Det där brukar inte hända" Så jag går till kylskåpet och öppnar en ny yoghurt.

2 sekunder efteråt... "Plupp".

Så nu sitter jag äntligen här med en yoghurt i handen, den vattniga hinnen är förvisso fortfarande kvar. Men va fan, man ska inte chansa. Inte igen.

Konserten igår var iaf obeskrivligt underbart helt jävla fantastiskt bra!!!! Jag blir helt knäsvag när jag tänker på alla känslor jag hade igår. Känslan av 90 000-100 000 personer som sjunger "with or without you" tillsammans, glada och härliga. Bono som ser ut över publiken, ler och slänger kyssar ut i publiken, mållös och slutar att sjunga eftersom vi gör det för honom.

De sjunger också "Billie jean" och "Don't stop til you get enough" för att hedra Michael Jackson, publiken blir helt vild och gör peacetecknet mot himlen. Helt amazing.

Den stora rymdfärjan (som ska föreställa scenen) är placerad i mitten av Camp Nou (den stora fotbollsstudion) och därför kallas den här turnen 360 (som i 360 grader) Den stora scenen (rymdfärjan) ändrar hela tiden färg och motiv och det är strålkastare riktat upp mot himlen. Fan alltså, det var så jävla coolt att jag aldrig har varit med om nånting liknande. Jag hade lätt kunnat betala 2000 kr för den här konserten (men det behöver jag ju inte, haha, men jag hade verkligen kunnat göra det. Det skulle definitivt vara värt det)

Publiken blir helt galna när Bono börjar att prata på katalanska. Tur att Pablo stod bredvid mig och kunde översätta för jag fattade nada.

Här är den stora rymdfärjan och tv:n








p,s jag har inte tagit de här bilderna, jag glömde kameran hemma så vi tog bara mobilbilder, men eftersom de blev rätt så suddiga så kanske det är bättre att ta bilder från andra människor. De här bilderna är från i måndags (eller tisdags, jag kommer inte ihåg när de hade den första spelningen)

Har ni möjlighet så åk för fasen till Ullevi när U2 kommer dit. Jag kan garantera er att ni kommer att vara med om nånting speciellt och annorlunda.

"Me encanta" ;D

Nu ska jag klä på mig och åka till Sanna. Vi ska beställa pizza och sen blir det utgång, som vanligt kommer det nog att bli helt underbart! :D

(Mamma, jag har fixat det blåa kortet åt dig nu, så du borde få det snart. Jag har också börjat att leta efter billiga biljetter. Jag kollar mer snart åt dig. Vi ska ha så kul!!! :D)

Magnificent

Jag längtar till i morrn som en toka. Jag sitter och lyssnar på U2 hela tiden, speciellt mycket gillar jag "Magnificent", den kommer nog att bli magisk att lyssna på när hundratusentals människor sjunger med! :D

Jag tog några bilder igår från promenaden, men igår var jag för trött för att lägga upp dom. Så jag lägger upp dem nu istället.

Det här var väl inte den bästa bilden på pablo, men han var faktiskt inte beredd, jag är lite elak och tar bilder när folk inte är beredda. Är jag en bra fotograf? Självklart.


Den här byggnaden ska symbolisera nånting, det är typ "ingången" till Barcelona, den byggdes för as många år sen, men eftersom mitt minne suger så minns jag inte vilket år. Stor och cool var den iaf


Alltså, Barcelona är obeskrivligt vackert. har ni möjlighet så måste ni komma hit. Det är verkligen paradiset på jorden. Jag blir hänförd av alla vackra byggnader. Holy crap.


Jag älskar Barcelona och jag längtar tills jag får visa mamma den här otroligt vackra staden, du kommer att älska den mamma :) Då ska vi gå till stranden, titta på sevärdheter, äta god mat (paella) och sitta vid en utebar i bergen och se ut över Barcelona. Det är magiskt :)

Beautiful day

Jag kom precis hem från en 4-timmars promenad med Pablo, helvetes jävlar va mina ben gör ont nu. Vi gick runt i affärer och leta efter en present till hans syskonbarn, sen tog vi en glass i solen. Efter det så gick vi till hans jobb så jag fick se utsikten. Varför jobbar inte jag på samma ställe som han? Jävlar vilken utiskt. Tydligen har han jobb också ett kontor i Spånga, sverige.

Sen kom han också med glädjande nyheter. Han tänker betala en del av min  U2 biljett så jag bara behöver betala 400 kr!! :D Egentligen så kostar dom det dubbla plus lite till men han fick lite rabatt av sin kompis. SÅ VI SKA PÅ U2 PÅ TORSDAG!!!!! Herrejävlar va kul!!!!!! :D Jag längtar som en toka. Den enda konserten jag har varit på var när jag såg Lars Winnerbäck, haha. Lite mer status med U2 kanske ;)



http://www.youtube.com/watch?v=WdlPjAJFIrw&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=u6FwEJwwYcQ&feature=channel


Kolla den här länken, u2 hade en spelning i Barcelona ikväll och en på torsdag. Jag ska ju dit på torsdag. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article5453072.ab

RSS 2.0